Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/ajditi

Marketing

Evo zašto političari ne bi smjeli pisati blogove!

Vesna Pusić je otvorila svoj blog. Baš sam presretan zbog nje i njenog PR tima! Tri put hura! Šteta je samo što joj nitko nije objasnio što je blog. Sterilno i bezosjećajno nabrajanje što je sve radila u toku dana me uistinu ne zanima, a vjerujem da tako misli većina blogera!
Biser svih bisera u tom pogledu je post koji je Vesna P. objavila za 1. svibanj. U tom postu piše da je protokolarno odradila sve svoj obaveze – ili kako to ona sama navodi – 'u ulozi'. (Je li to priznanje načina na koji političari funkcioniraju? Ne znam. Možda joj je pobjeglo… Tko bi znao.)
U jednom kasnijem postu navodi da je imala dilema oko otvaranja bloga. Hmmm… Pa možda je i trebala imati tu dilemu, a ako ne ona, onda barem njen PR tim koju je pustio da piše što uistinu misli. No, u jednoj stvari Vesna P. ima pravo - blog otkriva karakter osobe. Njen je razotkriven!

p.s. Da ne bi bilo zabune. Ja nisam u nikakvoj stranci i nemam favorite na izborima. No, volio bih vidjeti liberalne, mlade i školovane ljude s konkretnim idejama. Nažalost, kao i sve ostale želje i ova će se možda ostvariti tek u nekoj daljnjoj budućnosti… Nadam se!


Post je objavljen 05.05.2005. u 19:21 sati.