Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/metalhead

Marketing

Hello....

Evo me nakon dugo vremena (čak skoro pet dana) nepisanja postova ponovo ovdje.

Obećao sam vam reć kako je bilo za 1. maj pa evo....
Od svega onog što sam rekao da će se dogodit (u postu prije ovog), većina se i ostvarila. Dakle, napili smo se ko majke, izrigali pošteno, ja i frend smo pekli čevape na raštilju i uživali. Bilo je mac poznatih, i nešto sitno trebi (naravno, nisam ništa zbario) al nisam puno ni izgubio. Ma ionako je bio cilj dobro se zabavit, a sve ostalo kako bude.
Došli smo tamo (na Lisinu) već u 7 ujutro i dok su drugi još spavali mi smo počeli s oblokavanjem. Do 12 smo već svi bili mrtvi,a onda smo se otrijeznili i išli jest. Ma u biti...nakon toga i nije više bilo fora, samo smo se izležavali i slušali muziku i čekali da prođe dan. Tako da bi se moglo reć da je i neko vrijeme bilo malo dosadno.
U 22h smo išli doma na spavanje, i to bi bilo to, ukratko.... Uglavnom, ništa posebno, ništa specijalno...

Ovih zadnjih dana nisam mogao na net (sankcije kod kuće) tako da nisam ništa ni pisao, a i da jesam ne bi bilo ništa pametno tako da niste puno izgubili. Trenutno se osjećam nekako posrano, sumorno i šta ja znam kako još. To je djelomično kriva moja bivša. Zadnjih dana često razmišljam o njoj i moram priznat da mi fali. Bili smo godinu i deset mjeseci skupa a onda sam ja odlučio prekinut. Zašto? Neam pojma. Tada mi je bilo dosta svega i želio sam nešto novo. A sada nisam siguran dal' sam dobro postupio. Nedavno (2.5.) bi nam bilo dvije godine, tako da je i taj datum "kriv" za prisjećanja na stare dane koja su me tako sjebala. Čak sam ju i kontaktirao preko por da vidim dal možda još negdje unutra sjaji nekakva iskra, ali ona me lijepim riječima odjebala. Ne mogu je ni krivit, ipak sam joj slomio srce... Sad napokon mogu reći mirno da je to poglavlje mog života sad definitivno iza mene i sad treba okrenut novu stranicu. Već tražim potencijalne žrtve, al' bojim se da ONA nije bila ona prava,a da sam ju ja odjebao praktički bezveze. Ah, vidjet ćemo.

Tako vam je to kod mene. Uvijek nešto sjebano, bilo škola, bilo ljubav...
Neznam šta bi vam još napisao pa bi to bilo sve za večeras...pozdrav...

p.s. Još je bilo nekih dogodovština vezanih uz prometnu s busom, i kako me danas sjebao frend, al to mi se neda pisat, pogotovo zato što je to već napisao moj drug Perman pa odite na njegov blog čitat.

Post je objavljen 04.05.2005. u 22:31 sati.