Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matahari

Marketing

danas-ukratko...ili i krace.

Jutro..hm,bicom sam se odrufala na posel, zakasnila naravno, ali ne jako puno :)
morala sam ujutro dovrsit kaficu-hebi ga...
odradila, i odma se zaletilana jezero...patkice su se za promjenu pridruzile ljudima, i setale se po stazi za bicikle, i onoj za pjesakovce..
gakale i zajebavale s e sgolubima--koji su pomal bili zbunjeni, i nje im bas bilo jasno kaj se to sad ove patke isfuravaju po njihovim putevima :)
i tak su se ljepo druzili...super, ni ja sma pronasla mjestasce, nikoga ne prevec blizu, skinula majicu-i ne znam zakaj sam ujutro obukla bikini, ali eto super je ispalo, sam se izvalila na jaknicu...cvike na glavu--i sam sam...ZJAPILA..jeste da su me muhe napadale, bila sam im jako privlacna, osjecala sam se poput govneta, i bilo je divno-osjecati se tako privlacnom.I znati da sam tako jebeno atraktivna?!

e, kako divan osjecaj :)

hm..nisam bas nes inspirirana,al eto, ustrajem da tipkam...kak mi prodje i dodje.

domeka...na stepenistu zapjevam pjesmu: I heard he had a good song...I heard he had a stile...
vec sam poznata po tome, da zapjevam u stubistu, mislim akustika je divna, glas mi se pretvara u nesto carobno--ne cuje se onaj pusacki grehotni krestavi zvuk-koji mi je smjesten u grlu--->susjedi me znaju-brijem si..jos se nitko nije bunio...znam biti i glasna..al me boli dupe..ja sam samo jedna balkanka, a mi smo poznati po tome da smo glasni, kaj cu :)

i kaj se dogodi??? cujem neko se spusta niz stepenice, i nekak se malo utisam, i kak sam djecje znatizeljne, razrogacenih ociju gledam ispred sebe--cekajuci da ugledam silazeceg,i mozda upoznam nekog novog susjeda...medjutim.. ON , mister, se spusta niz stepenice..., padaju osmijesi...hm..tvrdoglavost...necu, hocu...ipak-pada pusica...on brije..brijem i ja...ciao ciao,

i tak....sada ga nema...pravi drustvo usamljenoj starijoj dami..koju pere kriza godina i to ...
a hitjela si je malo isfurati zgodne decke-kao dio ogrlice :)
ok..mislim..evo-cuclam vincheko..mislim, ustrajala sam dost, zavrsavam post.

bolje biti pijan, nego star :)


Post je objavljen 03.05.2005. u 23:59 sati.