Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/overlord

Marketing

NEMA NASLOVA

Ah, kaj da kazem, u glavi se svašam sam sa sobom oko toga sto i kako dalje. Rekao sam da zaboravljam mastanja o povratku na staro i onda mi se zalomi nesto sto nije uopce za pohvalu, ali mi je jebeno sjelo (ko' bitka prekretnica)i ponovo razmisljam o mogucnostima. Zasto si ne mogu izbit iz glave sve te gluposti i nastaviti dalje? Zasto mora uvijek biti tu kada ne treba i podsjetiti me, ugradit mi u misli laznu nadu? I zasto, kad vec znam da je lazno, nemogu okrenuti leša, nego svejedno u meni gori neka nada da ipak nije? To bi valjda bilo ono kaj sam reko da nece biti lako. Znam da pisem bez reda i uzrocno posljedicnih veza, ali to je sugavi tok svijesti. I ne ocekujem da itko ovo shvati, ovo je meni za dusu.
Ravnos, my friend, imas pravo..treba jos piti..i zajebavat se i druzit i sve kaj ide vezano uz to! Kad sam bil f Novalji?-pita nas izgubljeni boro. Samo za njega jos jednom: svake godine!
Da ne zaboravim: ash reci ani da se mozemo dogovoriti, hehe.
Ljudovi ja se nadam da ste naucili croatisch, mislim, nadam se da cu moc nesto od nekog i prepisati. Ako niste, god help us all!


Post je objavljen 02.05.2005. u 22:39 sati.