Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/overlord

Marketing

BILA JE TO UZIVANCiJA

I ne samo to, bio je to fizicki, psihicki, mentalni, dusevni, i kaj ti ja znam kakav jos sve ne preporod!
Jedostavno se osjecam odlicno!! Preporucam. Ali, prilicno sam umoran od voznje, plivanja, odmakanja, opet voznje i flaxove gembe. Da, jos sam i do njega svratio.
Trebalo mi je sve to bezbrizno uzivanje i chill od paklenog dosadasnjeg i jos paklenijeg nadolazeceg ritma u nasoj dobroj, staroj i uskoro napustenoj (bar sto se nas tice) gimnaziji... Mislim da ce mi se sve snage vratiti poslje spavanca.
Da, i jos sam se prisjetio mora dok sam po 5. put preplivavao olimpijski: ljudi, vrata su otvorena za sve mlade pustolove koji zele upoznati Novalju i okolicu, u bitci na zivot i smrt, bez ikoga da nam kvari prezivljavanje u tom surovom okolisu. Javite mi se u skoli da znam ako ima zainteresiranih. Lovorki specijalni poziv, da se ne bi opet osjetila zapostavljeno! Na neki nacin bi to bilo jos jednom prozivljavanje maturalca, makar se ono neda ponoviti...
Evo ga na, sad se jos i sa sjetom prisjecam nasih provoda. Ne zalim sad zalit za proslim, bit ce vremena za to. Pogotovo ne danas, ne nakon sto sam rekao zbogom mastanjima o povratku na StARo. Ak kuzite kaj mislim?! Nece biti easy ali sam happy kak je sad.
BYE!


Post je objavljen 30.04.2005. u 22:06 sati.