Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sexyprice

Marketing

Mr. Fukach

Ovo nije sexy prica. Ovo je prica o „Mr. Fukachu“, gospodinu koji je vrlo vjerojatno dosta kriv za ove price (uz mene, naravno).
Bio je petak. Vruce srpanjsko popodne, prije dosta godina. Vracao sam kuci na vikend iz vojske. Stajao sam na vrucem asfaltu i stopirao. U posljednjih pola sata pored mene je proslo stotinjak automobila, ali bash nitko se ne zeli zaustaviti mladicu robijaski obrijane glave. Da sam zensko vec bi bio bar 50km blize Zagrebu, ugodno zavaljen u necijem automobilu. Poprilicno skuhan, zedan i umoran pomalo sam gubio nadu u uspjesnost ove vrste transporta, kad evo ga. Crni audi, ZG tablice zaustavio se uz skripu guma jedno stotinjak metara dalje. Torba na rame i trk.
-Dobar dan
-Bok
-Jel moze do Zagreb?
-Ajde ulazi.
Sjeo sam u auto. Ponovo uz skripu guma krenusmo na put. Vozac je bio muskarac od nekih cetrdesetak godina, u odjelu i kravati. Na prvi pogled pravi gospodin. U autu je bilo ugodno hladno.
- Odakle ides?
- Iz vojske. Idem na vikend.
-U moje vrijeme nije bilo vikenda. Ja sam sluzio vojsku u Bitoli. Jednom sam bio doma u godinu dana, al srecom Makedonke su dobre pice pa se to lakse podnjelo. Nego jel fukas ti kaj?
-Molim??? U nevjerici uzvratim pitanjem.
-Jel fukas kaj pitam te? Imas vec dosta godina, trebo bi fukat. Danas klinci jos ranije pocnu fukat nego sto je to bilo u moje vrijeme. Imas curu?
- Nemam curu.
- Nemas, a jel fukas kaj?
- Fukam tu i tamo.
I tako se iz vedra neba razvila diskusija o mom seksualnom zivotu. Dal fukam, kolko fukam, kaj fukam. Pitanja su bila sve indiskretnija i neugodnija. Pokusavao sam skrenuti temu na nekaj drugo, al kud god krenemo, evo nas opet na fukanju. Svakakve su me crni misli snasle. Sta ako je tip peder, seksualni manijak, koji se upravo rajca, pa ce me sad silovat u nekoj slavonskoj pripizdini. Pokusavao sam na pitanja odgovarati sto neodredjenije, stalno skrecuci temu na bilo kaj drugo. A onda je pocelo predavanje:
-Znas kaj sam ti ja skuzio. Kad sam bio tvojih godina seks mi je, ko i svim mojim frendovima, bio smisao zivota. Cijele bi dane mastali kog i kak bi trebalo pofukat. I onda ti se oko toga stvori takva fama i nervoza, tolko se to sve zakomplicira da do seksa jednostavno nemozes doc. Pripremas se za izlazak, frizuru slazes satima, pazis kaj oblacis, parfem, dezich, gel, picke materine, saljeces tu jednu ribu tjednima, drkas doma nakon svakog izlaska, jer bio si tako blizu, ali opet nista. Pokusat ces ponovo slijedeci tjedan. To ti je u kurcu, kazem ti ja. Seks je skroz normalna stvar, to hocemo i mi muski, a to hoce i zenske. To ti je cista kemija, nagon. To ti ima vrlo malo veze za zaljubljenoscu, ljubavlju, vezama, brakovima i slicno. Sve te stvari su ti na nivou iznad. Seks je elementarni nagon i u njemu treba uzivati bez obzira na svu tu nadogradnju. Ja sam ti to skroz skuzio. Seks je svuda oko nas, samo otvoris oci i uberes. I znas kaj je super? Super ti je to kaj zena ima vise nego muskih, od raspolozivih muskih dobar dio su pederi, a velika vecina idioti koji po cijele dane haklaju nogach ili piju pelinkovce s frendovima u kvartu umjesto da fukaju. Malo ti muskih ostane kaj treba zadovoljiti ogroman broj neposeksanih zena. To ti je cista matematika. I netrebas nish glumit i zajebavat se, samo pitash. Tak ti ja, dok moji vrsnjaci nedjeljom haklaju na dva mala, pitam neku malu jel se hoce fukat. Ako nece ona, hoce neka druga. I onda fukam. Moras bit pristojan i pristojno pitat. Zene ti ne vole grubijane, brdzane i prostake. Ak fino pitash, ja ti garantiram da ce jedna od cetiri pristati. Naravno ak mislis na tu foru ulovit top manekenku ili misicu, to ti bu malo teze upalilo, jer one su umisljene, i njih vec tak i tak svaki dan karaju, ali normalne domace cure, koje su zbog pomanjkanja muskih neudate, ili im muzevi okolo haklaju nogach umjesto da karaju, te ti pristaju sto posto. Recimo frizerke, ja kad idem kod frizerke, ja uvijek pitam, nekad hoce, nekad nece, al ak ne pitash onda nish. I tak se svaki put shisham na drugom mjestu. Evo neki dan u Konzumu na kasi pitao sam prodavacicu jel bi na kavu samnom poslje posla. Joj pa nebi gospodine, odgovorila je prvi put. Slijedeci dan je pristala. Na kavi sam ju direkt pitao za seks, malo cudzenja, malo nagovaranja i evo vec dva puta smo se nasli. I mala je stvarno zgodna. Decko joj je policajac, pa ili je na poslu ili pije s frendovima, a njoj se paucina ulovila za picu. A ima 26 godina. To je strasno kako zapustenih zena i cura ima u tom u Zagrebu. Muski samo pricaju o seksu, a niko nish ne fuka.

Sjedio sam tiho na sicu i u cudu slusao sto mi ovaj kreten prica. Malo mi je laknulo, jel ipak se cini da nije peder. Kako je prica tekla dalje tako su detalji i primjeri bili sve eksplicitniji. Do u detalje mi je prepricao kako susjeda na katu ispod pusi, kako je u guzu pokarao arhitekticu koja mu je projektirala vikendicu na moru. Kao mala je pristala na seks, al nije dala u picu koja je rezervirana iskljucivo za njenog dragog (???!?!?). Do najsitnijh detalja prepricao je i dogodovstine s profesoricom njemackog zbog koje je na koncu morao promjeniti skolu stranih jezika, jer su zbog njene probudjene seksualnosti satovi postali neizdzivi.

Stigli smo u Zagreb. Tip me je stvarno izmorio sa pricama. U toku cijele voznje ja sam uglavnom sutio i slusao, dok je on pricao ko navijen.

Dogovorili smo se gdje ce me iskrcati. Dok smo se priblizavali tom mjestu usljedio je naravno i zakljucak:
- Kuzish, nemoj nikad biti opterecen seksom, ko sto je vecina muskaraca. Takvi ti nikad ne karaju, samo mastaju o tome. Seks ti je svuda okolo, otvori oci i naci ces ga. Najbolje ti je samo direkno pitati. Jer kao sto sam rekao, ko ne pita, tej nebu ni fukal. Kuzish?
-Kuzim.
Auto je stao. Ja sam izisao na vruc Zagrebacki asfalt. Duboko sam odahnuo. Jebote al me ovaj udavi.
Tada nisam previse razmisljao o teoriji koju mi je “fukach” ispredavao na putu do Zagreba. Smatrao sam ih glupavim, izmisljenim prichicama koje mi je neki potpuni stranac iz samo njemu poznati razloga pripovijedao cijelim putem. Tek s vremenom (vise godisnjim) pocinjem uvidjati mnoge istine koje sam tada cuo. Seks je stvarno svuda oko nas. I sa pravim je pristupom dostupan svima. Stvarno mozes direkno pitati za seks, a u najgorem slucaju mozes biti odbijen, i vrlo rijetko uz neku grubu rijec. Nitko ti ne radi uslugu ako se seksa s tobom, to je uzajamna razmjena, obostrana korist. Ako hoces, hoces, ako ne, nema veze, ima ko hoce. Nebi vjerovali, i zene zele seks isto (a mozda i vise) od muskaraca, samo su puno manje opterecene njime.

Prema tome, seksajmo se.

P.S. Dosta sranja, u slijedecem broju ide prica. Malo me jebe vrijeme, jer potrosim ga dosta na pisanje, pa posao pati, al nek pati. Zato se ispricavam i na malo konfuznom stilu i greskama. Najcesce ne stignem ni procitat kaj sam napisao prije postanja. E da, notebook mi nema hrvatske znakove, pa zato fale kvacice.


Post je objavljen 21.06.2004. u 13:23 sati.