Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/music

Marketing

PREVIŠE KONCERATA, PREMALO VREMENA

No, od Destroyera sam bila na puno koncerata, ali izdvajam ovih par -

GIRLS AGAINST BOYS / GUTBUCKET, KSET, 22.02.

Samo se sjećam da sam bila potpuno izubijana par dana nakon koncerta i da me bolila noga i da mi je bilo divno. I da Gutbucket nisam ni čula jerbo sam imala napadaj pijanog baljezganja. :D

BLURT / LAMPSHADE, KSET, 04.03.

Na Lampshade sam zakasnila, ali po zavisti na licima drugih ljudi, ispalo je da je to dobra stvar. Navodno su zvučali kao Evanescence. ;)

Blurt predvođeni Tedom Miltonom su bili raj za uši i oči. Vidjeti nekoga koji tako prirodno doživljava glazbu, kao nekakav nastavak sebe samog (ne, nije new age mumbo-jumbo) i slušati glazbu koja jednostavno pleše sama oko sebe, na potpuno neusiljen način, su stvari zašto mi je ovo jedan od najdražih koncerata ove godine.

THE NOTWIST, KSET 06. & 07.04.

Još jedan kojem je titula kandidata za koncert godine izmakla za dlaku. Dva dana zaredom pun KSET, nakon početnog straha da se neće održati zbog dana žalosti - iščekivanje se isplatilo.

Prvi dan sam ja bila bolje raspoložena, pa mi je samim time bilo bolje, iako su mi Notwistovci izgledali puno veselije drugi dan. Oba dana su svirali sličan presjek njihova dva albuma ukljućujući moje favorite kao npr. Pick up the phone na početku i Consequence na jednom od 3 bisa. Za ovu zadnju se sjećam da sam Ž. na kraju govorila - 'Joj, ne, nemoj još završit!!', i bila nestretna kada zaista jeste završila. Uza sve to što Notwist jako volim, i što se zbog njihove glazbe uvijek smiješim, bilo je super vidjeti čitav KSET kako zna sve stihove i pjeva zajedno sa Markusom (koji je, dosljedno looku benda, kad mi se potpisao na kartu, nacrtao i male naočale :) ).

Da, prepredobro mi je bilo i na DEmodeu feat. Donna Summer, Duran Duran Duran i Terminal 11, bezveze na Neočekivanoj sili... u KSETu, dok mi je ubitačno dosadno bila na Antenatu u galeriji SCa, i još ubitačnije na Moonlee festivalu u Pauku.

Post je objavljen 12.04.2005. u 16:39 sati.