Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/caranx

Marketing

Posto se prosjecna publika....

Redovno asocira sa potlacenima i onima u usponu nekak si mislim da cu mozda cak i imat vise prometa u ovoj almost gey listi. No anyway zasluzeno sam ovdje kaa ne postam mjesecima.
Dakle: u zivotu mi je ok radim ko deva cjele dane ulazem kicmu i vrijeme u privatnu firmu u nadi da cu jednog dana imat nes od toga. Imam novi stari auto lijep ka slika, kad ga sredim bit ce mrak. Zena mi ne fali i nece mi nikad vise falit, da sam djubre to znam. Zene vole kretene sta ces :)))
Prigovorio mi frend radi toga nedavno jojjj. Ja reko gle:
Kad ides na pecanje sa cim lovis soma? Sa cim lovis sarana? A koje je tvoje najmilije jelo? PIzza? Super a zakaj ne lovis ribe na pizzu? Naravno pa zato budalo jedna ni nemas picku. Ja sam isto tako lagano romantik, ja isto zelim zenskoj kupit ruzu ili ju iznenadit nekim polonom ili vecericom i kaj ti ja znam. Probao sam to i ocito ne pali. Zato? Jer koliko god to moronski zvucalo: zene vole kretene. Nazalost no to ne mjenja na stvari. Prihvati ih onakve kakve jesu, daj im ono sto traze a poklone i vecerice im priusti rijetko i kao to kao ekstra uzitak ali zato jer ti to zelis a ne zato kaj mislis da one to vole.
Nisam bio na blou jaaako dugo jer nemam vremena za pisat ga. Cito blogove nisam nikad svi su mi smece osim onih u linkovima. Dakle dragi citaoce.... ne potujem te. Nemas zivot, citas moj. Kad sam vec u poziciji propovjednika steram te lijepo u tri krasna i savjetujem od sveg srca da pocens ic u teretanu, da smrsavis i dobi s kondiciju, da se rjesis svih svojih glupih kompleksa i primis posla. Jednom kad sve to napravis vise nikad neces otvoriti ovu stranicu i moja plemenita namjera bit ce ostvarena.
Nabijem vas srdacno, vas Caranx :)

Post je objavljen 04.04.2005. u 21:36 sati.