Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Nastavak priče o Grdoviću

Rušenje se nastavlja, a Grdović će ubuduće pjevati za SDP...

SAT vremena nakon početka rušenja Mladen Grdović sa svojim je Ferrarijem stigao u uvalu Kulina i zaprijetio kako "nije još ništa završeno", te plačući dodao kako će "od sada pjevati za Račana".

"Gospodin Zdravko Livaković, državni tajnik za razvitak, gradi 500 stanova u Zadru, pokriva se s tri firme, a Mladenu Grdoviću neka ruše! Livaković u Švicarskoj drži dvije milijarde dolara na računu, a ovdje se pokriva svojim pederima. Ako treba uništiti Hrvatsku, uništite je" - ogorčeno je rekao pjevač Mladen Grdović, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Nije još ništa završeno. Pjevao sam za HDZ, a od sada ću pjevati za Račana!" - rekao je zadarski pjevač i ispričao se prisutnima ako je nekoga uvrijedio.

Informacije da je pokušao s Kalmetom razgovarati o rušenju nije želio komentirati. Grdović je u uvali Kuline u Kožinu kraj Zadra kupio 5 apartmana za oko 400 tisuća eura.

Kad je počelo rušenje, okupio se velik broj mještana, a pojavio se i vlasnik Tomislav Galić, u pratnji nekoliko članova obitelji, piše Slobodna Dalmacija. Jedna žena i jedan muškarac koji su s njim došli provukli su se ispod policijske trake, i pokušali spriječiti rušenje. Intervenirale su jake snage Interventne policije, te su oboje unatoč otporu privedeni u PU zadarsku...

Index

Post je objavljen 16.06.2004. u 14:19 sati.