Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogauskoplje

Marketing

Početnici i mlađi kadeti

Image Hosted by Free Image HostingVeć smo ranije pisali da je momčad HNK "Sloge" daleko najmlađa u Drugoj ligi Jug, te da zbog toga nema mogućnosti prijaviti za natjecanje kadete i juniore. Tako su u redovitom natjecanju, s velikim uspjehom, uključeni početnici (igrači rođeni 1992. i 1993. godine) i mlađi kadeti ( igrači rođeni 1990. 1991. godine) kojima je proljetni dio natjecanja počeo danas. Zadivljuje upornost ovih igrača, koji su jutros krenuli iz Uskoplja u 7 sati i 30 minuta na utakmicu sa momčadima Ljutog Dolca, kao i njihovih roditelja koji sami financiraju njihova gostovanja i sve potrebe za opremom. Obje ove momčadi nalaze se u samom vrhu, iako su i oni, da ne kvare tradiciju, najmlađi u svojim uzrasnim kategorijama.
Na današnjem gostovanju obje momčadi su zabilježile pobjede.
Početnicu su pobijedili sa 1 : 0 golom Stjepana Škrabe u 22 minutu, a igrali su u sastavu :
Ivan Tirić, Stjepan Škraba, Martin Kunkić, Velimir Zeko, Krešimir Puzić, Ivan Šekerija, Josip Matišić, Marin Jurina, Davor Medvidović, Filip Arežina, Ivan Bagarić..
Mlađi kadeti su dobili utakmicu rezultatom 2 : 1 a golove su postigli Anto Petričević u 9. minutu i Ivan Katušić u 49 minutu.
Sastav : Viktor Arežina, Antonio Žuljević, Matej Perić, Hrvoje Vuković, Mario Perić, Krešimir Bošnjak, Ivan Katović, Toni Stojanović, Anto Petričević, Ivan katušić, Marko Katić.




Post je objavljen 02.04.2005. u 20:40 sati.