Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modgar

Marketing

Love or die...


Covjek tezi nekoj "iskrenoj" ljubavi i kada je nadje onda taj super osjecaj sjebe svojom sumnjom i nevjericom u osjecanja i te druge opsobe prema njemu.
Tako je i samnom-mada se kod mene prvo pitanje namece: Da li je veza na daljinu moguca?
Ja sam sada u vezi i ne znam sta da osjecam jer sam se zaljubio preko usiju a ne mogu da se opustim iz razloga jer mislim da suprotan strana ne osjeca dovoljnu privrzenost,iskrenu i nedvojbenu ljubav.Osoba je veoma zatvorena i sutljiva ali ne bas sada ni previse.Iako u nekoliko intimnih trenutaka bez ikakvog povoda govori predivne stvari meni ili cak vozi 40 min da bi se nasla na kafu samnom-mislim da ove male stvari cine zivot savrsenim i ljepsim.Ali opet sam nesiguran.
Ja sam 10000000% siguran u svoja osjecanja prema toj osobi ali nisam siguran u njena osjecanja prema meni. Ne kazem da ih nema, nego mislim da nisu iste jacine kao moja, a ja sam stvarno vise do ludila dosao !!
Ne zelim biti onaj koji jedini ulaze u vezu dok druga strana ima stav "i dont give a fuck-zaboli me kurac".
Ovo sve tipkam da bi dobio neki savjet od vas ostalih ali totalno iskrenih i ne zlonamjernih, ili pak onih koji se nalaze ili su se nalazili u ovakvoj situaciji kada nisu sigurni u jakost i iskrenost osjecanja suprotne strane te partnerske zajednice!!!
Iskreno,zelim da mi ova veza traje do kraja zivota ali necu da budem neka luda u njoj.
Hvala vam puno i nadam se da cete imati razumjevanja,jer covjek bez ljubavi je kao prazan list papira. Taj list treba ispisati lijepim stvarima.
Pozdrav svima.

Post je objavljen 02.04.2005. u 19:07 sati.