Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogauskoplje

Marketing

Dinamo u srcu

Ovih dana gotovo svi ljubitelji nogometa s prostora bivše države kao glavnu temu imaju nogometni klub Dinamo iz Zagreba. O trenutnoj situaciju u kojoj se Dinamo nalazi različiti su komentari, neki se raduju, neki tuguju, neki žale upravu, neki trenere, neki igrače. Kako je u Uskoplju daleko najviše navijača zagrebačkog kluba ( po nekima gotovo 80 % ljubitelja nogometa u Uskoplju navija za Dinamo) razumljiva je njihova tuga. Pograđani su, kao tradicionalni navijači splitskog Hajduka, napokon došli na svoje. Ipak, sigurni smo, da se svi ljubitelji malog nogometa u Uskoplju, pored uživanja u natjecateljskom dijelu turnira, rado sjećaju majstorija veterana Dinama iz Zagreba koji već drugu godinu za redom nastupaju u završnoj večeri malonogometnog turnira "Uskoplje". U prvom redu zahvaljujući Uskopljaninu, gospodinu Marku Vukadinu, i povjereniku NK "Dinama" u Uskoplju, gospodinu Ljubanu Boškiću veterani NK "Dinama" postaju tradicija malonogometnog turnira u Uskoplju. Igrači "Dinama" su toliko zadovoljni gostoprimstvom domaćina da, kako sami izjavljuju, jedva čekaju ponovni susret.. U revijalnoj utakmici se sastaju sa veteranima "Sloge" ali gosti, na terenu, ne pokazuju želju da domaćinima uzvrate na dobrom prijemu.
Tako su veterani "Dinama" 14. kolovoza 2003. godine pobijedili rezultatom 6 : 2 (5 : 1) .
Za "Dinamo" su nastupili : Krešo Crnjko, Željko Pakasin, Ivica Miljković, Zlatan Aranutović, Ivo Pervan, Stjepan Razun, Albert Pobor, Ante Konjević, Damir Musić i Niko Ivoš.
Za HNK "Slogu" su igrali : Božo Pilić, Vinko Grubeša, Nikola Milić, Miroslav Šekerija, Mladen Novaković, Ivan Pilić, Zdravko Fišić, Zrinko Jozić, Zvonimir Matijanić, Drago Bošnjak.
Golove za "Dinamo" su postigli : A, Konjević u 3, 9. 17, i 19 minutu, Ž. Pakasin u 8 i 23 minutu. Golove za "Slogu" su postigli Mladen Novaković u 16 i Nikola Milić u 30 minutu.
Suci su bili : Stipo Tokić i Ivan Topić.
Prošle, 2004. godine, rezultat je bio 4 : 0 ( 2:0) za "Dinamo".
"Dinamo" : Josip Škaro, Ivan Krstanović, Zlatan Arnautović, Damir Lesjak, Željko Orešković, Mladen Munjaković, Željko Pakasin, Drago Vabec, Rafael Vulić, Niko Ivoš i Ivan Boškić.
"Sloga" : Božo Pilić, Jozo Sičaja, Ivan Kvesić, Branko Stojanović, Ante Vukadin, Miroslav Glavaš, Frano Zeko, Dražen Nikolić, Zdravko Fišić i Zrinko Jozić.Golove za "Dinamo" su postigli : Niko Ivoš u 13 min., Ivan Boškić u 17, Mladen Munjaković u 37 minutu i Željko Pakasin u 40 minutu.
Momčad "Dinama" s klupe je vodio proslavljeni as Slaven Zambata.



Post je objavljen 25.03.2005. u 22:51 sati.