Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Svjetski trendovi... ili kako živi Jet Set

Donedavno su u trendu bile ovakve ili onakve majice, hlačice, frizure, piercing, no danas se ide malo dalje...

PRETENDENTICA na titulu najpopularnije ljepotice engleskog jet seta koristi svaki trik koji joj stoji na raspolaganju kako bi došla do svog cilja. Tako je njezin najnoviji potez, vrući poljubac s djevojkom pred kamerama paparazza, posve očekivan.

Jodie Marsh spada u engleske "silikonske jetseterice", djevojke poznate po pojavljivanju na svakom većem showbiz partyu u Engleskoj, kao i po ogromnim silikonskim grudima, vrlo oskudnoj odjeći i seksualno provokativnom ponašanju.

Iako je donedavno prsata Katie Price, poznatija kao Jordan, bila neprikosnovena kraljica engleskih jet set partya, ona je sad u sretnoj vezi s australskom pop zvijezdom Peterom Andreom, pa se polako povlači iz tog svijeta.

Priliku da preuzmu titulu vodeće engleske silikonske jetseterice objeručke je prihvatila Katie-ina najveća konkurentica, Jodie Marsh.

Ona se na nedavnoj dodjeli FHM-ovih nagrada za 100 najseksi žena svijeta pojavila "odjevena" u dva remenčića preko grudiju, te uski kožni remen koji je jedva pokrivao najintimnije dijelove tijela.

Najnoviji potez Jodie Marsh dogodio se ispred Wellington Cluba u londonskom West Endu, kad se Jodie strastveno poljubila s nepoznatom djevojkom.

Fotografi britanskih tabloida jedva su dočekali novo Jodieino pokazivanje, a onda će uživati u medijskoh pažnji koju dobija. Savršena simbioza, rekli bi zlobnici...

Index

Post je objavljen 14.06.2004. u 14:12 sati.