Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

U krevetu se volim igrati tajnice i direktora

Što poznati vole i na koji način to vole...

Ivana Kindl, R&B pjevačica, po vlastitom priznanju nepopravljiva romantičarka, za Globus govori o novim autobiografskim
pjesmama i kritičarskim oštricama te otkriva zašto nema sreće
u ljubavi

Ivana Kindl (26) za sebe kaže da je "žena zarobljena u tijelu djevojke", no i da je, unatoč krhkom izgledu, izuzetno ambiciozna i uporna. Njezin polet i ljubav prema R&B glazbi publika će najbolje primijetiti preslušavajući njezin novi, drugi po redu album "Moj svijet" u izdanju Menarta, a oni najsretniji obožavatelji kupnjom albuma dobit će priliku da zajedno s njom krenu na "Put u nepoznato".

- U kojem će smjeru nakon novog albuma krenuti vaša karijera?

Izdavač mi je dao veliku slobodu u odabiru većine stvari potrebnih za ovaj album i to mi je iznimno drago. Marketinški smo jako dobro pripremljeni, bolje nego na prošlom albumu, pa mislim da će i publika i kritika to primijetiti. Pjesme su raznolike i većinom su autobiografske, mješavina su modernog popa i R&B-a, a posljedica su svakojakih životnih situacija u kojima sam bila.
Kritika i publika
- Bojite li se negativnih kritika?

Publika najbolje osjeća moju emociju, a na kraju, album radim za publiku, a ne za kritičare. Slično se dogodilo i s pjesmom "Strastvena žena" koju sam izvela na ovogodišnjoj Dori, a koja je čisti orijentalni R&B. Kritičari su je proglasili narodnjakom, no publika ju je izvrsno prihvatila. Ne znam kako kritičari ne shvaćaju da pjevači moraju živjeti od svoje glazbe.

- Kako muškarci doživljavaju vaš seksepil?

Na prvi pogled me ne doživljavaju kao seksi djevojku, no to i ne nastojim biti. Većina mi ipak kaže da izgledam poput džepne Venere i ja se, s obzirom na svoju tjelesnu konstituciju, slažem s tim. Uglavnom sam zadovoljna svojim izgledom, a smatram da su moji fizički aduti guza i trbuh, odnosno pupak, a većina muškaraca to mi je i potvrdila. Zato te dijelove tijela, kada već moram, volim pokazati.

- Prepuštate li se ponekad u vezi seksualnim maštarijama?

Nisam egzibicionist kada je seks u pitanju jer da jesam, vjerojatno bi se to na meni i vidjelo. Bolesna sam romantičarka, ali volim i male, slatke igrice u seksu. Nešto poput bezazlene glume koja prerasta u strast. Na primjer, volim igre u kojima ja glumim tajnicu, a moj partner direktora. U mom slučaju tajnica je zakopčana do grla, a direktor je taj koji je nadređen i vodi glavnu riječ.

- Onda sve završi seksom na uredskom stolu?

Ni to nije isključeno...(smijeh) No, sve je to dio moje mašte.
Seksualne maštarije
- Koje vam je najerotičnije doba dana?

Ljetno popodne kada je jako vruće i kada se tijela znoje.

- Dogodi li vam se ikada da svojim pjevanjem uzbudite muškarca?

To mi se nekoliko puta dogodilo, pa čak i u ovoj posljednjoj vezi koja nije završila slavno. Neki ljudi jednostavno u meni osjete strast i emocije koje izviru prilikom interpretacije neke lagane pjesme.

- Volite li kada vam muškarci podilaze?

Ne volim tipična muška ulizivanja, ali volim kada me muškarac zaintrigira na sasvim neobičan i originalan način svojom specifičnom pričom i humorom. Fizički izgled apsolutno je nebitan.

- Uzbuđuje li vas seks na javnome mjestu?

Naravno, a koga ne uzbuđuje? No, ipak više volim intimnije prostore, iako seks na nekom skrovitom mjestu u prirodi također zvuči primamljivo.

- Dakle, to ste već prakticirali?

Ne. Još nisam skupila dovoljno hrabrosti za takvo što. No, zvuči super kada si takvo nešto predočiš.

- Što biste od tih maštarija svakako htjeli isprobati?

Seks na haubi nekog automobila u nekoj skrovitoj šumi. Zvuči super, zar ne?! (smijeh)

Globus

Post je objavljen 12.06.2004. u 09:12 sati.