Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/studiocell

Marketing

Vlado Kalember

Baba Milica je nervozno vrtila krunicu izmedju suhih, pjegavih ruku, dok se sa suprotne strane malog okruglog stola Stara Seoska Vracara ogledala cas u prosuti grah, cas u staklenu kuglu.

SSV: Jooojte gospa Milica, pa vi ste jaaaako zacoprani. Ne znam kaj da vam velim. A tko bi na vas tako dobru i postenu zenu denul take grooozne kletfe?
BM: Je, kaj ne? To je ona moja vestica od susede, Suzana. Znala sam ja da je njoj krifo kaj ja imam pemziju, a ona nemere spojit kraj s krajem. Kaj bi joj ja kad je kuuurva ena nepodojena, frak ju zel!
SSV: Hm, da... Gospa Milica, jaz bum celu noc z Vas copre skidala. Najte mislit da je to lako. Gadno vas je zacoprala, ne znam kak bu to bilo ak vas ja ne odcopram.
BM: Neka, neka! Kaj got treba. Evo vam jos malo penezi, sam mi skinite te copre, ajajaj sve ju osjecam, kak da mi kros kriza nekaj zlega zeli projti, ajajajaj....

...dva sata prije...

Baba Milica vrisnu tako jako da je svo selo izaslo na prozore. Naime, kad je otvorila vrata, kuhaca naslonjena na njih pala joj je na kucni prag. Neuroticna Suzana, njena prva susjeda, cuvsi da ju spominje izasla je iz kuce i krenula prema ogradi.

NS: Kaj, kaj!? Kaj se opet derete, kaj morate zbudit celo selo?
BM: Picka ti materina vestice ena, mene ces coprat jadna li ti majka! Kuuuurvo jedna!
NS: Ali kaj je bilo? Kaj Vam je?
BM: Ti ces mene pizdo jedna! Coprnica crna, frak te jebal! Mars!

I tak. Baba Milica bacila je kuhacu na Neuroticnu Suzanu na sto je ova pobjegla u kucu. Jos su se malo dernjale preko zidova i Baba Milica je konacno otisla u posjet svojoj Staroj Seoskoj Vracari.

...Osvetnikov dorucak dva sata prije...

Najvise volim doruckovati na svojoj terasi. Sad kad je lijepo vrijeme, to mi vise i nije problem. Prije dorucka popio sam vrsnu indijsku kavu i povukao par dimova kubanske cigare motane medju samim sisama divnih kubanskih djevica.
Batler je postavio tanjur i nasuo mi juhu. Kad sam to pojeo servirao mi je bogatu trpezu i udaljio se od stola. Iz jedne je zdjele zaboravio izvaditi drvenu kuhacu. Uzeo sam tu kuhacu u ruku i siknuo ju u picku materinu.

O: Majku vam jebem nesposobnu i posluzi i kuharu! Kol'ko sam puta rekao da servirate srebro a ne ova drvena sranja pizda vam materina ustirkana!!! Van! Mars van! Svi van! OTKAZ!!!!!


Post je objavljen 16.03.2005. u 17:14 sati.