Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lososs

Marketing

.. i have a dream..

Moje pjesme, moji snovi (odsanjano tokom godina)


san 1:

Sjedim ispod drveta, igram se.. s nečim. Dolazi ogromna guja. Točnije, dojaše ogromna guja na vrancu, dok mu se griva (vrancu, ne guji) sjaji na suncu, a gujin ogromni bordo plašt pada niz njegove slabine (konjeve, ne gujine). Silazi guja s konja i otvara divovska joj usta da pojede mene jadnu, ali odjednom dolaze moj brat i brat moje prijateljice, svladaju guju i izvade joj zube. Da, zmija je, naime, imala gebis..iliti umjetne zube. I onda se svi nadjemo u mojoj kuhinji i oni na kuhinjskim elementima lome gujine zube koji su zapanjujuće bijeli (mora da je koristila one supač tablete za čišćenje gebisa)


san 2:

Upoznala sam štakora. Ne znam kako ni gdje, ali baš je bio simpatičan, onako, veličine omanjeg psa. I družili smo se, vodila sam ga u šetnju i tako. Jednog dana dok smo išli van, upitah ga u stubištu:
- A imaš li ti ime?
- Ne., reče štakor.
- Mogu li te zvati Bongo?, upitah
- Možeš, to je baš super ime.

Bacala sam mu štap, vani na livadi, a Bongo ga je donosio natrag. Dok smo se odmarali u travi, rekao je da voli da ga češkaju i ližu po trbuhu.


san 3:

Bageri su kopali nešto u dvorištu kod moje zgrade. Odjednom su prokopali do južnog (ili sjevernog?) pola (?) i počelo je izlaziti kroz rupe hladno more. A onda i životinje-- medvjedi, pingvini, tuljani, i na kraju ogromna zmija. Ja sam to sve promatrala s balkona, a kasnije sam bila medju njima i družili smo se, dok se nije pojavila ta zmijurina koja ih je lovila. Pa smo se onda penjali po drveću, i pretrčavali cestu. A na cesti je bila ogromna kolona vozila, među njima i avion koji je služio kao bus (airbus, jel =)) pa smo se ukrcali u avion i skrivali se od zmije. Usput smo si malo poričali i odigrali koju partiju bele. (Valjda ih je poslao Pingu-- pingvin kojeg sam upoznala jedne noći u Novom Vinodolskom na terasi-- nemojte se obazirat na one koji tvrde da sam kombinirala alkohol i antibiotike te noći.. =))


san 4:

Bilo je to jednog dana kad smo Clint Eastwood i ja ličili sobu. Bilo je vruće i zagušljivo, a mi smo se malo napalili.. (ono FUJ-- ne kužim..) Kasnije me progonio pripravnik-soboličilac, a ja sam pobjegla od njega u jacuzzi koje se nalazio u dvorištu. U susjednom dvorištu neke dvije lezbe uživaju u jel.. spolnom činu. Odjednom dolazi neka ludača i progoni me pištoljem, zapomažem da neko spasi, a ove dvije kažu 'pa nećemo ti pomagat, nismo mi lezbe'. I tako ja bježim, ova puca, skrivam se u javnom veceju, gdje brava ofkors ne radi, pa proklinjem javne veceje i držim vrata nogama. luđakinja ispucava zadnji metak, a ja vadim čep od Q-packa. Metak prolazi kroz vrata, ali se zaustavlja na čepu od super-duper-otporne plastike. Klint Istvud dolazi i uzima luđakinji pištolj, a ja se, umorna, svalim na ležaljku u nekom vrtu. Onda me Klintač upuca u glavu, a ja sva sretna i nevjerojatno slična onoj idiotkinji iz filma o sudbini (i vječnoj ljubavi, bla bla). Živim sretna s rupom u glavi, obavljam kućanske poslove i iznosim smeće, sve dok mi jedne noći, na plaži, divovska hobotnica koja sjedi na spasilačkoj stolici ne kaže kako je vrijeme da pođem. Put me vodi kroz prostranstva oceana, gdje moram plivat slijedeći prizore iz skladnog bračnog života, a izbjegavati one s prizorima nevjere--oni vode na stranputice!


da..sigurno ovo nije razlog za biti zabrinut.. =))


Post je objavljen 20.03.2006. u 12:28 sati.