Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plejadablue

Marketing

U normali

Stvarno,sve je to baš normalno! Normalno je da ujutro zvoni sat pa onda ti iskočiš iz kreveta i onako bunovno počneš bauljati po kući jer ne znaš točno gdje si i sve onako mehanički i u brzini tražiš sam sebe po kadi, po mom ormaru, pipaš i kuneš gdje su ti ključevi..pa ko jebe ključeve, lijepo budi prirodan i uvali se natrag u taj krevet, ušuškaj se i spavaj ako ti se spava. A ti mi veliš na to da nisam normalna jer u 8 imaš sastanak. Ma meni jedino ti izgledaš nenormalno a ja lijepo mirno žmirim i protežem se i mislim samo na to kako smo se noćas po tom istom krevetu valjali.

Dobro, malo mi te žao dođe jer ti kosa strši na sve strane i biti ćeš jako smiješan na tom sastanku i možda će ti stvarno reći da nisi normalan što si na tako važan sastanak došao raskuštran. Ne, i nije tvoja kefica za zube tu gdje je tražiš, a nadam se da i neće biti koliko ti god to izgledalo u ovoj situaciji normalno. I točno, nije normalno da si zube ne opereš, i nije uopće normalno da se ja sad smijem rano ujutro, jer rano jutro je po svojoj normalnosti jako tragično zbog toga što moraš odjednom žrtvovati svoju prirodnu potrebu da ostaneš spavati dok ti se spava.

Ali normalno da ću se i ja sad ustati i skuhati za tebe i sebe tu kavu, i ja ću piti da dođem k sebi, a sad sam se sjetila da imamo i vremena jer moj sat je naštiman na ono ljetno vrijeme i ustvari nisi iskočio iz kreveta u 7, nego u 6. Ma ne, nitko normalan nema sada po zimi sat na ljetno vrijeme, to samo lijenčine imaju i oni kojima ne treba sat za buđenje, ali je skroz prirodno da me se ne tiče koliko je sati dok je vani još totalni mrak. I prirodno je da se nisam sjetila noćas da je sat na ljetnom vremenu jer su mi posve druge stvari bile na pameti, i ne samo na pameti.

I vidiš kako sada lijepo u miru pijuckamo kavicu i gugućemo, a da si se probudio normalno u 7 ja bih za tobom zalupila vrata a ti bi se durio, što bi svakako bilo normalno, ali bi bilo skroz na skroz neprirodno nakon onako lijepe noći. Eto, kažem ti, ko jebe normalu i ovaj svijet satova koji su uvijek naštimani na točno vrijeme.

Post je objavljen 10.03.2005. u 07:53 sati.