Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoga

Marketing

". . . kako na zemlji tako i na webu . . ."

Evo sam prije deset minuta napisa ovaj članak iz prvoga, al' mi se prikinila veza sa .net-om pa mi se nije "uvatija" članak iz prve. Evo ga sada iz druge. (pi*ka mu materina) No, šta san tija reč? Da.
Eh, ah. Ko zna di bi ja sad bija da su me starci odgojili, uopće. Oću reči, da vjerojatno, da bi mi čir bija upola manji i ima bi sigurno više "friendlyes" a manje "hostiles". (Šta ovaj sere?!) Ma, ideja je bila slijedeća:

Ovom (ne)prlikom imam želju da se ispričam svakom kog sam ode javno ili komentarima uvrijedija. Šta 'oće reči da, zapravo i uopće nesmatram kako ciničko olajavanje i blačenje drugih i trećih može priskrbiti popularnost ili dati ikome na težini. Jer da nije tako, nebi koristija tu taktiku da "popljuvam" sve "certificirane profesionalce" koji su obućeni da upravo takovim pristupom "oblikuju" dijelove materijalnog svemira, npr. javna gledišta.
U ovu kategoriju bi osim sebe, dodao i sve autore bilo kakovog proizvoda koji rebe taktike tipa : ". . . mi VAS razumijemo i upravo imamo riješenje za VAŠ problem . . .". UuuaaaAAAh. Puno bolje je ispalo iz "prve".

P.s.: "Mrzim mene i sve ostale koji zajedno samnom mrze sebe!"
-cit. Mrgud iz Štumfova

Post je objavljen 07.03.2005. u 02:41 sati.