Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/osmijeh

Marketing

Donacija: Tri zagrebačke udruge darivale štićenike "Lobor grada"

Preslika članka iz "Večernjeg lista" od 13.02.2005.


Uz darove pripremljen i koncert


Autor: Silva Videk

LOBOR - potaknute akcijom "Ne zaboravi me", tri su zagrebačke udurge odlučile pružiti pomoć onima kojima je potrebna. prikupljali su stvari. Prva internetska udruga "Darujmo osmijeh", Udruga za borbu protiv ovisnosti i neprihvatljivog ponašanja "Svi za protiv" i Odred izviđača Savski gaj prikupili su pun kamion, 3,5 tona stvari, koje će dobor doći štičenicima Doma za psihički bolesne odrasle osobe "Lobor Grad" u Loboru.

U kamionu su stigli odjevni predmeti prikupljeni u zagrebačkim kemijskim čistionama koje vlasnici nikad nisu podigli, više od 300 pari papuča koje su dobili od Hotela Regent Esplanade, voće koje su darovale Zagrebačke tržnice, te kupljene brojne društvene igre i još štošta drugog, u čemu je pomogao i Crveni križ Novog Zagreba.

Gosti su i na drugi način štičenicima uljepšali dan. Poveli su Kulturno-umjetničko društvo umirovljenika iz Sesveta, koje je svojim programom oduševilo štičenike. Djelatnici "Lobor grada" od te donacije zapakirat će poklone koje će štičenicima uručiti danas, na Valentinovo, koje će se i ondje slaviti. Dogovorena je i daljnja suradnja pa će Udruga "Svi za protiv" "Lobor gradu" donirati i četiri računala za rad osoblja.

Post je objavljen 13.02.2005. u 15:38 sati.