Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoga

Marketing

"Post Prekidni Stresni Sindrom"

Šta da čovik napravi? Evo nedavno mi frend prova ispričati da šta je čuja za moju bivšu. Al' san ga na vrime ozbiljno upozorija, da više nego od prilike znan. Ipak mi je samo malo reka ali bez ijedne konkretnosti, a meni je već srce razmaknilo rebra vatajuć zalet. Pa san ga upozorija da bi ga tija zadavit ako se ne suzdrži.
"Šta? Još te 'puca bivša'." Čudi se Odo. Pa, pič*a mu materina. S ton san ženskon iša svaku noć leći u isti krevet, dvi ipo godine, kuva za nas, radija. "Prišalta" san se u njen metabolizam. Šta sad? Da oden u "DM"-a i nabavin drugi gel za tuširanje? Ona je barem zdrava u glavi i moderna pa je odradila "sex(-ove) zaborava". A i voli "u nos" pa joj je svijet k'o na dlanu s točke gledišta "Ma sve je suUuper. Hi hi. AaaaAa. Hihi."

Šta ćeš? Nije "žvaka" za seljaka. A seljak je svak ko'se "naivno" gura u gradu u "gužve" sa ženama koje nit nemoraju bit "rakete". O čem ja pričam? Evo, neće izgledat povezano. Ali govorin o mentalitetu tipa "Ekipe/Škvadra", recimo sa telkaća iz reportaže
sl. naziva. "MI SMO TU, TAK 'SKVARTA. ONO. NEE? PA BIL JE SVAK SA SVAKIM. NEE?! JEFTINI EXERI SA SLO****INE. SPORINA.
NEE?!" (spika je moja izmišljotina, ali to je, ono, to). Dok mama i tata rinatju za razmaženu narkomasku neiživljenu dragu im djecu. "Dok si se oni tam tak družieju.NEE!?".


Ne. Nemam suosjećanja za sve usrećene drogama i ponižavajućim sexom. Zavidim im na izočnosti ijedne trunke samokontrole.
'Society's a bitch.'


Suvišno će bit opisivat kako sada gledan na bilo koju koja nije "mrtva i ružna". Ispada da čin žensko na nešto lići nema tog boga da bi držala noge skupljene. Kamoli kad se prištekaju kojen dileru u ekipu. To je čista romantika modernog doba.

Puca meni tamo negdi, za sve to. Jer san još ka' mali naučija od "staraca" šta proizlazi iz relacija penis-vagina. Pa, "ljubav"! "Sve u 16". Nego me mući to u "šta" san svojin pišom "ulazija", di mi je "pamet" bila. Pogotovo kad san se dezorijentiran a uvjeren u nepovjerljivost partnerice, ipak upušta u intimni odnos s njon. Tad bi se opet iznova zaljubija ka da smo "Blogom dani" (jebote koje ulizivanje blog čitateljstvu). Ali neman želudac za promiskuitetnost. Prevelika san, lažno zaljubljena, kukavica.


Vjerojatno bi "puka" da mi jedan "dobročinitelj" nije otkrija tajnu
. Blago u toj tajni otključava obična, sirova, intelektualna, hladna,
materijalistička SNAGA VOLJE.


Post je objavljen 24.02.2005. u 09:48 sati.