Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trudnica

Marketing

POST SAMO ZA BIGMAMMU :-)

Draga BM i ostali :-)
Da ne izgubite strpljenje pišem ovaj post.
Vijesti su super: noga je predivno zarasla, nema nikakve rotacije, nema angulacije, a preostalo je jedino skraćenje od 7 mm koje će se samo poravnati s drugom nogicom kako Nuki bude rasla.
Vježbice ne trebaju!
Fizikalna terapija - ne treba!
Široko povijanje može ali ne mora jer su kukići savršeni kakvi su i bili :-)

Anouk ima najbolje noge na svijetu i danas sam ih pofotkala, ali nemam snage sada skidati sa digitalca, pa ću vam ih pokazati nekom drugom prilikom. Čuvat ću tu fotku, pa kada mi gospodična u pubertetu bude zacvilila da ima loše noge, pokazat ću joj i ispričati priču o prvih mjesec dana i objasniti joj što je sve prošla i kako je sve tragično moglo završiti. Nadam se da će to biti dovoljno da zavoli svoje noge bez zadrške !!!

Danas smo se napokon i okupali prvi puta otkako smo otišle iz rodilišta (joj kad samo pomislim da su je tamo sestre prale i previjale kao da je sve ok, i kada samo pomislim koliko je to moje dijete moralo boljeti - najradije bih odmah digla KB Merkur u zrak :-((( )

A imam i dva nova trika... (zamislite si da vam to piše Anouk jer je mama očito pošandrcala:-)
1. kada mi deda kaže OOOO (onak skupi usta u krug), ja napravim to isto i krepam od smijeha (5 puta u različitim vremenskim periodima tako da se smatra provjerenom stvari
2. 'govorim' EJA, EJA, EJA - to imitiram mamu koja mi stalno, dok me hrani, govori EJ, EJ, EJ KAMO SI TI KRENULA, jer sam se s gipsom stalno sklizala s maminoga krila :-)))

Dragi moji, iz druge sobe se upravo čuje LEEE, LEEE, a to je prethodnica za EJA, EJA jer je dijete gladno i išokirano od skidanja gipsa, kupanja i svega ostaloga

love
lp

p.s pa BM ne mogu i na forumu i ovdje :-)

Post je objavljen 22.02.2005. u 18:27 sati.