Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/patre

Marketing

Ja sam se u zadnje vrime ulinila ,malo sam citala ,a nista nisam ni napisala. Bila sam zapravo hodajuci Vesuvio pred erupcijom ,pa sam utihnula ,od mene ni dima .Dojdu mi takva vremena ,neka duboka tiha i sve mi izgubi znacenje .Tata je uza reci :"Ne zaboravi tko si ,sto si i di ides?" Ja bih bila zaboravila ,ali eto nisam .Uvatila sam opet neku nevidljivu nit i eto me pisem.
Ni Pupapinki nije bas najbolje u zadnje vrime ,budi se nocu precesto.Muce je zubi ,a ne voli ni samocu . U petak sam otrcala u robnu kucu u blizini kuce i razminila djecji doplatak za prve male cipelice .Taman je pokrilo malo manje od 80 dolara .Znam skupe su ,ali nemaju bas izbora idaleko su od rasprodaje .Ali mi vrag ni da mira pa sam kupila i dvi majcice zutu i krem u Baby MeXX-a .To je pokrila kartica .Bile su na rasprodaji ,a onda sam vidila i zelene hlace i nisam im mogla odoliti .Spustili su cijenu sa $34 na $8(oko 40 kuna) . Bila sam bolje volje kad sam se vrnila doma .
Onda samo moj dragi i ja sutra otisli do grada .Pupi je osta sa babom i didom.Pokupili smo moju zavu iliti njegovu sestru tj.Pupapinkinu strinu i otisli djiravati po Yorkvillu. Tamo obitava burzujski svit .Drugi put kad odem poniti cu aparat (I promise).Parila sam prava seljanka u svom mozgu ,a sta cu kad mi je takav mentalitet .Cilim putem ispred nas je bi mladi par .Di god mi ,tu i oni .On lipi ka slika ,ona ruzna i proracunata .Ona u njemu definitivno nije vidila lipotu ,jer dalo joj se procitati po puno toga,a najvise iz kesica po ruci koje je jadnik placa i vuklja za njom.Citala sam njegovu lipost i slipost jer eto imam i ja nekog iskustva u tome ,more bit. Isli smo dalje i onda je moja zava zanosno uletila u ducan djecjih cipelica i Pupi je dobi jos jedne postolice ni vise ni manje nego Aghata Ruiz de la Prada ,a uz to su pale Modna Trikotaza Cakovec stramplice kako ih ovdi zovu Chumpa Rhumps i kostaju masno $16. Tako se i teta super osjecala .Inace zena je lipa ,pametna neudana u cvatu karijere i obozava svoju jedinu necaku pa je nije zamiriti sta mi dite pretvara u snoba ,a bogme ni ja nisam daleko kad dojdem ispred djecjih izloga ,no ipak uvik cekam rasprodaje ,jer i kad smanju cjenu puno se placa sa obzirom da jer robica pretezno sivana u zemljama di ljudi rade za po dolara na dan.
Bili smo na rucku u jednoj samoposluzi di burzujski svit kupuje spizu i to je daleko od svakog opisa .Sve je Organic pa i ono sta nije .Imaju meso koje bi covik i sirovo pojeo. Napunili smo kontajnerice hranom koju tamo kuhaju i jeli smo ka prave aristokrate sve dok ja nisam batak uzela u ruku.E tako lipo .Kako ces isti batak nego sa rukom.Nakon toga je sljedila machiato u Lettieria u koji je opet dosa mladi predhodno opisan par i nisam mogla da ne dam komentar i izlicim dusu,ali morala sam govoriti potiho jer brate ovede te ceo svet razume . Naili se napili,prosecali po butigama u kojima ja za sebe sigurno jos dugo dugo vrimena ,a mozda i nikad necu nista kupiti i eto me "Hura opet sam ziva opet sam sretna cura!"

Post je objavljen 22.02.2005. u 03:47 sati.