Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davor67

Marketing

MEET MY (other) FRIENDS (pt.1)

Prijevod za nenačitane: upoznajte moje ostale kolege. A s njima se ja družim kuiš ono… sjeđenje u galeriji, iđenje cuzamen do grada kad iđemo iškole (iz škole) i sjeđenje u čuvenom BIRCU (fora by napoleon: idemo poslije škole u birc? Dotične dame: šta? A? Napoleon: read my lips: BIRC!!). LOL. Danas dvije, a drugom prilikom druge dvije jer naime tako je i August Šenoa utemeljio čitateljsku publiku sa zlatarovim zlatom i Marija Jurić Zagorka sa čuvenim romanom Grička vještica (ala je mali načitan (^_^))
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
SLJEVA SJEDU:
ANA KOVAČEVIĆ A.K.A. ANE
TEA KREŠIĆ A.K.A. ICE TEA (čitaj ajs ti) [ovo je za ekipu iz škole- to sam sad izmislio]
ČUČI: moj prst na objektivu moba.
Pa red je i da ih opišem:

ANA je jedna vrlo kreativna mlada dama, fascinantnih komunikacijskih sposobnosti. Naime, ane bi i ciganki dijete isprosila. LOL. Inače ana se bavi: življenjem kod konzuma, druženjem sa nama normalnim ljudima, druženjem sa uzvišenim bićima (u daljnjem tekstu ICE TEA lol, matea i ivona). Ana je jedna tajanstvena osoba pa sad ja ne znam dal je u vezi s jednim Hrvojetom ili nije. Hrvoje ne gubi vrijeme i pita za ručak jednog člana naše ekipe (znači to uključuje i dečke). Neću reć koga jerbo mogao/la bi se uvrijedit. I tako ana ima kovrčavu kosu koju nekad čudom izravna. Nekad zna bit spaljena a nekad zna i matematiku (haha kako dobra rečenica. E da zanemarite ova moja sranja u zagradama - to ja pričam sam sa sobom :D). što još reć o dragoj nam kolezici ani? Hm. E da. Sjedi U PRVOJ KLUPI i aktivna je u fiktivnoj tvrtki EDIX d.o.o. s napoleonom na čelu (ne tetovirano)!!! Pfssss!!

TEA je također jedna kreativna osoba, ponekad i zbunjena al uglavnom da. Iz dana u dan nas fascinira njena ciničnost (hahaha ne znam šta pišem) te njezin smisao za humor i njezin smisao za shvaćanje humora. Tea inače ima jedan jako specifičan smijeh. Obara vas s nogu. (taj smijeh moći ćete čuti kada se ja i tralalalalalalla dozgovorimo oko nečega). Fakat ono kuiš ludnica. Tea ja mislim ima dječka imenom Goran i brata sa jednim odličnim imenom sa sufixom –in. Pogađate buraz se zove DAVORin. Divno. Naime davorin je bio producent pri stvaranju našeg božićnog projekta koji bi uskoro mogao biti downloadable na mom blogu (IN ASOSIJEJŠN VIT G S M – J A V A . C O M). Teine specijalnosti su: aaaaa… razmišlj razmišlj… ne znam… e da zna dobro padat (doslovce) na taktove letećeg odreda. Al smijeh je glavni. I da i ona sjedi u PRVOJ KLUPI (zajedno sa anom) i to točno ispred mene. eto. Tolko. Ako mi dođe nešto još nadopisat ću.

P.S. iza ane sjedi marijan čavar (legenda) koji bi također mogo dobiti jedan moj post vit pikča (slika).
Tolko od mene za danas. MIR VAN!


Post je objavljen 20.02.2005. u 20:23 sati.