Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/missunderstood

Marketing

žnj!

Mislila sam zatvorit blog, al eto bolje nek on zjapi pa ću ja s vremena na vrijeme napisat nešto. Ako to ikog zanima.. ma boli me kurac uostalom.
Nisam danas išla u školu, ko fol uhvatila me neka prehlada, šta ti ja znam… u biti nije mi ništa, samo me malo glava boli i nos mi curi… evo sad je krvario… al to nije ništa čudno, krvari uvijek… malo se zveknem u nos i odma mi crvi kur! Piiih

Pišem sad i razmišljam hoće ovo biti još jedan od onih u nizu depresivnih postova koje mi već idu na jetru, želudac i ostale organe, al jebiga. Vald me tipkanje uhvati samo kad sam u tak jadnom raspoloženju. To bih trebala spomenit mom profu iz daktilografije (tipkanje, za one koji ne znaju), uostalom, i sam mi je reko da ću imat prilike za pozitivnu još i na ljeto, tak ak me sruši, možda budem u depri pa me možda spuca motivacija za tipkanje… uostalom, kog to zanima?

Dosadna sam i sama sebi! Baš sam danas mozgala i došla sam do zaključka da bi svijet bio bolji kad mene ne bi bilo. Al stvarno. Prvo od moje obitelji, pa i frendova, ma mislim da bi sve bilo bolje da me nema!
Ne mislim se ja sad kinit il tak nešto, neg sve bi bilo super samo da se uopće nisam ni rodila! Malo je falilo da se stvarno ni ne rodim, jer su u bolnici nešt skoro zajebali, i nekad mi je baš žao što su skontali da griješe!

Onda moja dva brateka ne bi imali «žandara», kak me mater zove svaki put kad im nešto serem. Imali bi komp dvajest četr sata na dan, ne bi mi morali kucat na vrata, vjerojatno bi se svi skupa manje svađali, i ne bi me morali trpit kad ih žicam za čokoladu il nešt. Starci bi imali puno bolje sačuvane živce, jednu prostoriju viška, imali bi puno više love koju sad troše na mene, i ne bi morali slušat sva moja sranja, koja ja naravno MORAM reći.
Tak i za onu širu familiju, i njima bi sve bilo bolje… svima bi bilo ljepše da me stari nije napravio!
A i lege.. uf… Oni ne bi morali trpit sva moja sranja… Jelečka se ne bi morala tak često svađat, Ina bi imala svoj cjeli mozak, ne bi ga dijelila s nikim, Siva ne bi morala plesat po školi sam da bi mi pokazala kak ide trening, Mak ne bi imo konkurenciju (he hee), Mia ne bi imala koga mrzit… ima toga, mogla bi do sutra. Svima koji me znaju bilo bi bolje! Eto da skratim. Pa dragi moji starci, zar ste se baš morali fukat u jedanaestom mjesecu???

Aj sad… znam da je ovo predug post i da ga nitko nije pročito, il ak je, pročito je, samo prvi i ovaj zadnji, dio pa će sad možda komentirat… zato vam i odvajam na odlomke da je lakše odabrat koji dio preskočit.
Al ajd, nije važno, shvaćam vas ljudi. A iskreno ni ja se ne usudim sad pročitat sve ovo što sam napisala.. tak da eto.. aj uživajtePost je objavljen 18.02.2005. u 19:49 sati.