Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

Post festum

Piše bloger @ Deseta umjetnost…u komentaru na moj prethodni post: „Sigurno si bio u Varaždinu na Dalićevu dočeku.“

Odgovorih mu:

@deseta, nažalost nisam, gledao sam sa suprugom gotovo cijeli prijenos na Varaždinskoj TV. Takvi skupovi više nisu ni za moje godine, ni za moje zdravlje, ni za moje živce. Da sam i išao, vjerojatno bih veći dio predstave gledao iz kola hitne pomoći ili varaždinske bolnice :-).

Što reći o varaždinskom dočeku? Za jedan grad te veličine, doček je bio, po mom sudu, čak i iznad zagrebačkog. Možda sam subjektivan, nema veze. Kako je bilo moglo se vidjeti u današnjim večernjim vijestima – iako ne toliko kao primjerice iz Zadra; ali dobro tamo su bila četvorica nogometaša – a sigurno će te vidjeti još mnogo puta na TV i u tiskovinama.

Mene u svemu tome najviše zanima, hoće li koji izvjestitelji objaviti ovu fotku koju sam snimio s mog starog TV-a i to dok sam pregledavao snimku sa DVD-a, također metuzalema.

Na koga vas, možebitno, asocira ova fotka? Da li će i ona postati brend u Hrvatskoj (a možda i šire) kao što je svojevremeno postala brend fotka jednog revolucionara u francuskoj kapi, rođenog u Argentini.

Jer, za nas, za Hrvatsku, Zlatko Dalić je neupitni revolucionar, sviđalo li se to kome ili ne!



Post je objavljen 17.07.2018. u 23:50 sati.