Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Uskrsnuće Bebe B.

Taman nakon što smo neki dan izrazili zabrinutost za Georga B. I Lepu protinu kći Bebu B.



Došlo je do čudesnog uskrsnuća, u komšinskim medijima Lepa Beba je osvanula, što je odmah ne časeći ni časa, indexhaer glasilo onih koji pate prenio u cijelosti.

Lepoj Bebi smeta što se Hrvatska predsjednica veseli kad Hrvati daju gol, Lepa beba dijeli bol svog precjednika koji je morao da utiša televizor zbog boli šta je Ustaše naniješe braći Rusima.



Inače Rusi su muški podnijeli poraz, čestitali svojima na hrabrom držanju i našima na pobjedi, izgleda da ih ni izbliza to nije pogodilo ko vojvodu Aleksu, i hrvatske antifašiste.

Blognjuz jedini osim mene pazi na ove koji pate, pa je jednoga metio za blog dana, nije recimo tija stavit Rodcu Melu za blog šetemane, sad kad ćemo igrat polufinale i finale, jer zna da će se Rodcu Melu i nako čitat, bolje je za blog šetemane stavit nekoga ko piše jedan post misečno, uz sve poštovanje autorici, da ne bi mislila da ne daj Bože imam nešto protiv nje, vrhunac uredničke politikenaime je, u trenutcima kad pola blogera ionako ne piše jer je na godišnjem dinamiku održavat na način da na blogu tjedna bude tjedan dana isti tekst, a na blogu dana neko od onih koji pate.

Inače zapanjujuće je to da se predsjednica veseli s hrvatskim nogometašima, pogotovo je skandalozno do da je skupa sa ostatkom našeg tima, otišla u svlačionicu, da imalo drži do sebe trebala ih je skupit negdi, i lagano in prebirat po klaviru ko bivši precjednik Miloradu Dodiku.

Nameće se zaključak da predsjednica to radi namjerno da uznemiri Lepu protinu kći Bebu B., vojvodu Vučka i sve one koji patu, a to stvarno nije u redu.

Da imamo iole pristojnog predsjednika, kao što je onaj bivši, on bi da umanji patnju onih koji patu, skupa s vojvodom Aleksom istjerivo ustašku guju iz Domagoja Vide.



Ko zna možda se hrvatski sportaši ipak jednom civiliziraju, odreknu Thompsona, domovine, predsjednice i svega ostalog, i shvate nužnost istjerivanja ustaške guje iz Domagoja Vide, u cilju umanjenje patnje onih koji pate, vojvode Vučka i Lepe protine kćeri Bebe B.

Do tada, idemo dalje.


Post je objavljen 09.07.2018. u 11:40 sati.