Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ko je ubio Georga B.

Sve do unazad par miseci, svi mediji su bili puni Georga B.

Pa smo imali članke kako Mister George B. Ima tvrdu stolicu



Ili mrs Olivera B. našla kumpire na akciji u Supermarketu



Ili Miss Beba B. Počešala svoju vadžAjnu



I onda se nešto dogodilo

Mister Georg B. Reka je da Jugoslavija nije valjala, šta je rezultiralo time da je nesta iz medija, od tada na ovamo ni na internetu se ne spominje ni mister Georg, ni mrs Olivera, a ni miss Beba, kad a su upali u neku crnu rupu, još će mu i u Puli zabranit pivat.

Sutra igramo utakmicu, već su svi proknjižili pobjedu unaprid, samo oni dečki tamo znaju da moraju to odradit, i da neće bit lako, nikako neće bit lako, igramo protiv domaćina, a domaćin ima podršku navijača, naklonost sudaca, i dat će više od 100 posto, ić će iznad svojih limita, a i ako izgube niko im neće prigovorit.
Nadam se da će naši na koncu pobijedit, iako sve i da izgube moramo bit ponosni na njih, jer svak onaj tko se ikada natjecao zna koliko je teško biti među osam najboljih u neboderu u kojem živiš, a kamo li među osam najboljih na svijetu.

Zato sretno Vatreni.

Iskreno mene boli K plus šta su Georga B. Medijski pokopali jer je reka da Jugoslavija nije valjala, i šta pari ka da je Čovik u zemlju propa, ja samo bilježim šta se događa i eto nadam se da će obožavatelji podić svoj glas, možda tiskat majice na kojima će pisat dajte mu da peva.


Post je objavljen 06.07.2018. u 21:01 sati.