Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

Svi za jednog , jedan za sve

Izbornica je iznila sve svoje ubojite sandale i obznanila taktiku ratovanja. Mamac je bačen. Neprijatelj je mnogobrojan i triba ga ulovit na udicu. Bićemo promatrani od strane cilog svita i zato se moramo trgnuti i stat na loptu. Naši ribari pletu mriže, prave parangale i vrše. Pri moru sve je spremno za boj. Sve morske sirene zauzele su morske pozicije, a kiklopi i divovi zaleđe i planinske lance . Alkari sa konjicon vježbaju proboj „u sridu“. Freš, Diablo i Domenico uvuć će se u neprijateljske redove i škakljat mlade Ruskinje.



Izbornica ne izdaje postav Vatrenih. Jedno što znamo je da je Shadow ključna karika našeg prikradanja i stvaranja obruča oko neprijtelja, Oda za podizanje morala i gongovske okrepe, a naša kapetanica Teta iđe podmornicon do Sočija. Sve ostalo obavijeno je velon tajne.



Zapovjednica ratnih postrojbi objavila je pješadijski, vodeni i zračni desant na neprijatelja. Igra se „svi za jednog jedan za sve“. Krizni stožer već je u ruskon zaleđu.

Priopćenje zapovjednice

„Ova bitka je vrlo važna. Primjećuje se zamor ratnika. A baš SAD je trenutak kad nan tribaju krila. Baš SAD moramo bit najglasniji. Baš SAD tribamo izvući onu našu unutarnju snagu i izvuć se iz rovova i povikati „Juriš!“ jer neprijatelj je osvojio tribine.





Kucnuo je čas borbe najteže, borbe pred nadmoćnin neprijetljen. No mi se nikad ne pridajemo, ni kad smo 1:1000. I zato braćo i sestre, drugovi i drugarice, bojovnici i bojovnice ustanite i zbijte svoje redove. Pokažimo snagu naši glasnica, pivajmo glasno, najglasnije. Od Daleke Australije priko Amerike, Europe, Azije i Afrike neka se kliče i viče, nek se čuje naš glas u Rusiji, da se Vatreni razbuktaju u požar. A kad zabubnja neprijateljski zbor, samo nek zamisle da smo to mi.





Uz svoj arsenal oružja i ratne spreme, zlu ne tribalo, pripremite sve svoje mađioničarske trikove, magiju, uroke, kletve i vračbine. Kad se neprijatelj približi našen golu poluglasno izgovarajte magične riječi: „Iglica, vilica, nož!“ , prvo polagano, pa sve brže i brže. To je magija štrige Mele! Ako zagusti zazovite Eru s onoga svita. Sve je dozvoljeno osin voodoo. To nije po propisima FIFA-e.“


Post je objavljen 04.07.2018. u 16:34 sati.