Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Update blogerica je obrisala post

Naš dragi Blognjuz je toliko vezan za neke autore, kojima svaki post, ma koliko bio glup, i ma koliko ponašanje dotičnog autora bilo u domeni preseravanja, osvane na naslovnici, da i obrisane postove tih autora drži na naslovnici.
To je na nivou nosanja štafete umrlom drugu Titu, šta neki Blogeri zasigurno mogu razumit.

Raspada se partija, i neka se raspada, bilo je i vrime da se raspadne, jer ka šta kolega Pero Panonski neki dan u vrlo inspirativnom postu, koji trogloditi ispranih mozgova nisu mogli shvatiti, bilo kakav hadeze je bolji od ovakvog esdepea.

Svaki onaj ko je na bilo koji način surađivao sa esdepeovim strukturama, zna da su jednako klijentelisti ko i sestrinska im partija hadeze, i da ne kradu ništa manje od njih, jedina razlika je što su ovi u esdepeu manje inteligentni i veći neradnici, pa svaki put kad dođu na vlast zaustave sve procese.

Osim toga esdepe je leglo jugoslavenstva i velikosrpstva, maskiranog u neku kobajagi građansku formu, koju ni oni sami ne puše, pravi karakter esdepea je sadržan u liku i djelu Neše Stazića, ortodoksnog četnika koji bi ubija Hrvate dok ljetuje na Brijunima za sedam kuna na dan, dok gleda ortodoksnog jugoslovena Radeta kako glumata sa familijom dok vojni brodovi voze drugove u pozorište.

Jednom kad partija otiđe u sferu statističke pogreške, jugoslavenska i velikosrpska ideja će izgubit čahuru u kojoj je u vlastitom smradu čekala vrijeme za neko novo buđenje.

Nestanak partije bio bi veliki dobitak za demokraciju, jer bi otvorio prostor za konačan obračun sa desnim krilom saveza komunista, koje bi izgubilo komfornu poziciju manjeg zla, zahvaljujući kojoj su vladali sve ove godine.

Jednom kad odumru oba krila saveza komunista, nestat će suštinske opasnosti za ovu zemlju koja će prodisati kao Hrvatska reprezentacija, kad Je Tata pobjegao na odmor u inozemstvo.

Kad san ja bija dite isprid svake kuće su rasle pome, kukumari, paprike, raštika, kapula i te pametne stvari, onda su line ženske rekle da se to ne isplati pa su posadile cviće, napravile kamenjare, posijale travu, metila fontane ka Mile Fontana.

Evo sad ću pisat Mili Fontani, da po parkoviman i svugdi di se more umisto cvića zasadi pome, paprike i ovo drugo, pa neka siromašni pensijoneri koji su žrtve svoji lini žena, koje su posijale travu, mogu lipo ubrat i Napravit salatu.


Post je objavljen 03.07.2018. u 10:39 sati.