Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

4. ofenziva je prošla

Bitka za poljoprivredu

Operacija „Kumpirova zlatica“


Jučer u 13:07, po srednjoeuropskon vrimenu, Toma Juda je bacija keltvu na naše postrojbe. Mela mu rekla da dabogda jezik prigriza, a on ju je delita. Ne zna šta to on ima protiv nje, al ona ima protiv njega puno lipi stvari samo ne smi kazat. +¸*¸¨#$%&()?<>???€Ľ÷;hLśáˆę…


Neprijatelj je željeznon čizmom duboko zagazija u naš teritorij, sve komunikacije i radioveze su se prikinile, obruč se steza oko kukuruzišta, polja lubenica i kupusa. Potpuno su zauzeli kupusište na koti 56',1500 ha kupusa za branje. Izvoz za Kinu, koji oni posli nama šalju po duploj cijeni.



Osuđeni na propast od samog početka, jer kletva je počela djelovat, tribalo je nać protukletvu. U prvin minutama boja, taman kad se Kupus utaborija blizu našeg kupusišta stigla je direktiva da kupus dignu u zrak.“Kako ćemo bez našeg kupusišta?“ pitali su se vojaci. „Lipo posadit ćemo krumpir!“ zapritila je Mela. Kupus je odma uletija i minon razbija neprijateljski tabor mladog kupusa. Narod je plaka od sriće. „Vi ste nama, pa mi vama!“ vika je narod gazeći kletvu nogama.

Dok je Mela upala u magiju i zazivala sve duhove da nan pomognu Teta je na polju lubenica štiklon nagazila na aljinu i torpednon paljbon promašila neprijateljski štab. Odma su joj doveli bricu da joj skrati haljinicu i namjesti zurku. Posli se priključila topovskoj pješadiji i u minjaku zašuškala protutenkovsku bestrzajnu raketu. Onako svojski, onako kako samo ona zna!!!


Kletva je i dalje bila na snazi. Rastezala se od mila do nedraga ka trakavica bez kraja i konca. Mela je upregla sve svoje moždane vijuge i rješenje se nametnuo samo. Triba in poslat biološku neman. Samo koju?


Dok se kovala taktika Just Me je u taboru naše vojske, na tajnom kotnom mistu, doživila 5 moždani, 3 srčana i 2 nervna sloma. No, no, nije bilo vrimena za hitnu pomoć i ostale bakrače kao heleks i normabel. Tribalo je vodit bitku iznenađenja trizne glave. Tribalo je nać novu taktiku jer taktika densa nije urodila prodon. Koje kad vidija da muški svit zna plesat!? Zna se da kod nas pri densu uvik ženske vode.

Dok su se neprijateljske postrojbe polako i sigurno širile uzduž i popriko kukuruzišta i polja lubenica, na zgarištu kupusišta Mela je naredila da se posadi kumpir. Sempre Contra je svojski udara kontru neprijatelju dok je kumpir lipo resta priko 432 000 sekundi koje su se rastegle na 432 000 sata paklene borbe. "Drž! Ne daj! Brani! Pucaj! Gospe pomagaj! Dabogda ti tuke na rikverc u kuću ulazile! Sve ti cvalo, srce ti stalo!" …sve bi to bilo uzalud da naši nisu imali vrimena da na tenane okopaju kumpire i poberu kumpirove zlatice. Krumpir je priživija, a kumpirove zlatice su oglođale neprijateljski kumpir u visokon cvatu. Protukletva Tomi Judi i svima koji nisu u naše virovali. Misija polja lubenica uspješno je završena. Čarapa čuva lubenice, stražari i plete bičve za sjedeću bitku.


Najžešći dio bitke vodio se oko kukuruzišta, na sredini bojišnice. Jokalo se :“Kuku meni! Ajme majko! Bože pomozi!“I bilo bi bože pomozi da se nije naša zelena herojka Križarka isprsila i pokazala kako se brani domovina, kako se pleše breakdance! Svi su se križali, ljubili, plesali, urlikali… "Zabi! Brani! Zabi! Brani! Zabi! Brani!"... Srce nan je svima stalo kad smo osvojili kukuruzište. Melu su izljubili svi u kafiću, a Punto je na putu kući s dvajst na sat trubija svin kockastima.

Ovo je bilo izvješće s bojišnice za obranu naše poljoprivrede. Ajmo sad malo o nogometu.

Živili naši vatreni bojovnici i bojovnice! Živila naša vatrena vratarka Križarka! Živila naša hladna izbornica Regina!

P.S Freš kad te neko prokine nogon ne zazivaj penale.






Post je objavljen 02.07.2018. u 13:13 sati.