Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Messi se vraća kući

Sigurna sam da se noćas u hotelu gdje su smješteni gaučosi jako slabo spavalo. Gadno je igrat u reprezentaciji koja se okitila naslovom svjetskog prvaka ( doista davno, još u vrijeme kad je Maradona rukom zabijo golove ), u kojoj je glavna zvijezda Leo Messi i onda doživjet ono šta su sinoć doživjeli usred Rusije. Pomela ih s travnjaka jedanajstorica iz Hrvatske. Mislim da će Messi dugo sanjat Brozovića.

Al nisam vam to htjela reć. Naime, ja u sebi otkrivam i neke vidovnjačke sposobnosti, poput proročica iz Delfa i baš sam sretna šta se to poklopilo sa utakmicom protiv Argentine. Pa ću vam evo zalijepit post koji sam jučer popodne napisala na svojoj straničici, a pokazao se u potpunosti točnim ( dobro, Ćorluka je ušo tek na kraju i Maradona nije imo lančugu oko vrata, al to je zanemarivo ).

Jeste nervozni? Mislim ono, pred tekmu. Ja nisam, a reću vam i zašto.

Danas naletim na sjajnu zezanciju, ko fotka tevea na kojoj piše otprilike : večeras u 20:00 obavezno gledajte filmsku uspješnicu "Messi se vraća kući". Pa nek bude ko na fotki. Neš ti snage, najbolji igrač svijeta, pa šta. Pospremiće ga Ćorluka i Vida u one male džepove na dresovima. Neće moć ni prdnut na terenu. Baš su se pokazali Argentinci, odigrali s Islandom neriješeno. Kad su takve velke face, šta ih nisu poderali sa pet nula. Još taj isti Messi fulo penal, pa ja da sam na njegovom mjestu ošla bi kući iste sekunde, ne bi više ni igrala.
Mene više zanima kolko će se prstenjem, lancima i rinčicama nakitit Maradona. On biće ima dva nosača koji ga dotegle u svečanu ložu, pazeć da ne zapne negdje s tim silnim nakitom, a i da ga ne pretegne težina lanca koji obično nosi oko vrata ( naime, lanac je tolko debel da bi se na njega moglo zavezat najtežeg živućeg bika i dražit ga sa sedamnajst crvenih krpa da podivlja dokraja, lancu ne bi bilo ništa. Kak on hoda s tom lančugom, samo Bog zna. ) Poznat kao nogometaš zvan Božja ruka, a šire i ko Šmrcko, on kad se nakiti biće to prizor za pamćenje. I ne znam jel promijenio pratilicu, ona na prošlom prvenstvu je sam štračila po mobilnom uređaju i nije se uopće obazirala na njegovu visost, koja je okićena ko novogodišnja jelka sjedila i bodrila gaučose.
Šteta je samo šta se niko nije sjetio poslat frau Celzijus da malo smori Argentince prije tekme, šta pjesmom, šta čitanjem dijelova svojeg romana. Garantiram da bi bili prožvakani na najjače i neupotrebljivi do daljnjega. ( Mislim, njih više ne zanimaju tijela, to imaju i doma; njih zanima beletristika i glasovne sposobnosti, a toga kod nje ima napretek, pa bi ih satrla prije neg šta večeras krenu izvodit himne i samim time dobila još par miliona pratitelja na Instagramu. Jebeš fotke u gaćama i bez njih; kad uspiješ razjebat cijelu argentinsku reprezentaciju, to je poso. ).

Tak da nemajte brige. Večeras sve ide suprotno argentinskom planu. Večeras se Messi vraća kući. ( Isto ko i Lesi, to tak mora bit. )




Post je objavljen 22.06.2018. u 06:45 sati.