Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Kako je Julka otkrila Melu

Do sada smo imali dva suprotstavljena svjetonatora, onaj kreacionistički, koji zagovara ideju da je Bog stvoritelj svijeta, i onaj evolucijski da je bijo neki big bang i onda su bile amebe, pa komšije, pa onda sva ostala bića.

Ta dva svjetonazora su se doduše počela približavat, pa su kreacionisti uključujući i crkvene strukture počele uvažavat neke evolucijske postavke, a oni imalo inteligentni pobornici evolucijske teorije, prihvatili su da je ta teorija puna rupa i da svakako nedostaje ono nešto ma kako se to nešto nazvalo.

E a onda se pojavila teorija koja se posrala na obe ove prethodne, koja timači da je moguć prelazak iz muškarca u ženu i obrnuto, kao i da postoji treći nedefinirani rod.

Kreacionisti naravno ne prihvaćaju te ideje, dok pobornici evolucije dijelom prihvaćaju takve nebuloze iako su iste u potpunoj suprotnosti sa teorijom evolucije.

Malo je čudno da oni koji se pozivaju na znanost, i silom teoriju evolucije sa svim njenim manjkavostima žele predočiti kao ultimativnu istinu, sada prihvaćaju take pizdarije, mislin puno je vjerojatnije da je Isus na svadbi u Kani Galilejskoj pritvorijo vodu u vino, nego da Mate koji se rodi s pišom postane Matilda s pipicom.

Opet se aktualizira pitanje migranata, i mene stvarno nervira ponašanje naše policije i države, umisto da otvore neku liniju di će se građani silno zabrinuti za migrante javljat, i vodit migrante kod sebe doma.
Užasno je nepravedno da država ne dopusti da osjetljivi građani ne iskažu svoju zabrinutost za jadne migrante, mogli bi i neku zakladu osnovat di bi recimo osjetljivi građanin moga pokazat svoj altruizam da se udruži recimo sa još četri istomišljenikA, i jednoj migrantskoj obitelji kupi stan u zemlji koju migranti odaberu, svakako bi tribalo ostvarit i suradnju s građevinskim tvrtkama, tako da osjetljivi građanin koji nema love na baušteli odradi koju dnevnicu za migrante, umisto da bez veze laprda po internetu.

Inače ja sam zabrinut zato šta svaku nedilju migranti na Hreliću prodaju mesne nareske, riblje konzerve, i svašta nešto, to je pokazatelj da se migrantima daje hrana koju ne vole, ili da im se daje višak hrane, pa oni moraju to prodavat da bi mogli kupit cigarete ili alkohol, šta je dosta čudno obzirom da im vjera ne dopušta alkohol, valjda piju da bi se pokušali integrirat.

Julka je otkrila Melu.

Evo ekskluzivno donosimo kako se to dogodilo.

Mela
Mela probudi se

Mmmmmmmmm

Šta mumaš probudi se

Mmmmmmmm

Mela još samo dva dana
Mela budi se svi te čekaju

Aaaaa ko me čeka

Vojska te čeka

Aaaaaa oni, sad ću

Mela

Mela ti hrčeš

MelaAaaaaaa

Ajme meni šta si me pripala šta se dereš, Ajde tamo peci neku tortu

Sad ćeš ti vidit

Ajmeeeee otkrila si me smrznit ću se, vrati mi lancun


Ovo je post o Julki i Meli dvi prekrasne osobe i dobre dušice, svi vi koji ne volite bilo koju od njih dvi, a znamo da ima i takvi, zapitajte se što nije u redu s vama.


Post je objavljen 19.06.2018. u 11:09 sati.