Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

S Melon do pobjede

Jučer je bio veliki dan za našu malu zajednicu, dobili smo prvu bitku unatoč evidentnoj nespremnosti za rat i smotanim pojedincima, zaslugom Drugarice Mele i ostalih pobunjenika Hrvatska je uspješno prebrodila prvu prepreku.

Ali to nije sve, naš dragi kolega Jelen je stigao u Santiago de Compostela, pa mu od srca čestitamo, i čekamo priče s putovanja kad se vrati.
Sad se vi čudite ko je Jelen, i di on manta, tako je to kad vas zanima samo ko je di, ko je koga, i ko je kome ostavija komentar.
Nemate pojma da među nama ima ljudi koji rade stvari vridne pažnje i divljenja, pa je tako Jelen prigazija cili Camino, a kolega Veki ima izložbu u Čileu, a sprema i jednu u Ukrajini, nemate pojma, baš me čudi.

Satrali smo jučer onu Nigeriju, iako nji ima sto šezdeset milijuna a nas četri.

Mela je taktički jako mudro organizirala desant naši snaga na taj Kaljinjingrad, tako da je naši bilo masu i svi su pivali i vikali u boj, šta je izazvalo duševne boli kod antifa i pederčina, koji uvik imaju duševnu bol, kad vidu šahovnicu, jerbo oni više volu gej slikovnicu, u kojon Adam i Steva imaju bebu.
Ključni moment zahvaljujuć našoj vojskovođici Meli i cilon rukovodstvu, je bija kad je Mela, umisto onog anemičnog dezerterskog govanca, poslala vođu i državnika našeg Ćaću da pridvodi zavijanje.

Naš Ćaća, iako ga nevinog progone, sude, sve su mu oduzeli, nije kad ga je Mela nazvala ni trenutak premišlja, odma se stavija na raspolaganje Hrvatskon.
Ćaća je gospodin, za razliku od onog bosanskog šupka koji se skriva po bosanskin gudurama.

Čitan jutros da žene varaju mužove, zato šta i volu i želu spasit brak, i da se osjećaju jače. Jebate šta žensko neće izumislit da ne bi ispalo kurvetina, ka da nije mogla otić u teretanu ako je tila bit jača.

Da san to prije zna bija bi kupija majicu na kojon piše spasitelj, jebate mi muški nismo ni znali koliko smo brakova spasili.

Ajde sad bez zajebancije da čujen zašto ste vi varale ili varate mužove.
Ona koja bude imala najbolji razlog dobit će svileni šal za sado mazo vezivanje sa potpisima hrvatskih reprezentativaca.
Ali to nije sve, ona koja je varala muže s najviše njih dobit će, a šta drugo nego polivalentni stalak za lakat, s motivima najvećih bitaka u povijesti.

Nazovite odma



Post je objavljen 17.06.2018. u 08:18 sati.