Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/star-rose-bloger

Marketing

Čovjek jesi, takav budi...

Bitna je zbilja samo ljudskost u svemu što radiš a naročito u kontaktu s drugim ljudima. Ono što jesi to se vidi i iz prvog kontakta, riječi a da ne govorim djela.
Pristup je sve a volim ležernost što je lakše u izvođenju radnih obaveza kao i tečnoj funkcjonalnoj štosnoj atmosferi. Onako razumjevanje, poštivanje uz pokoji smijeh e to je pravi lijek, to volim te tako je sve lakše i kroz rad lakše i lijepše me nosi. Snaga je važna i onda osjetiš da pravo radiš jer smjer pravi ima jakost uz osmijeh darovan svima. Djeluje onima koji ga primaju i daruju duh jedinstven takve spozna to je ta ljepota koja zrači te takve zahvati.
Čovjek treba se roditi da bi čovjek bio a to se zove ljudskost ili humanost dakle srce za drugoga a ne samo za sebe. Naletila sam na zbilja svašta u životu i na neuljudnost i na moju sreću i radost ljepotu duše uljudnost što mi je uvijek iznenađenje i ljepota ljudske osobine.
Ljudi je puno ali čovjek treba biti. Nisu svi stvoreni za rad s ljudima ali Bogu Hvala ima onih koji kao da su rođeni za taj posao, imaju tu notu afiniteta, ljudskosti dakle pristup uz znanje samog posla a to je ono zbilja vrijedno a za sve to treba uvijek jedna i jedina koja sve nosi, a to je LJUBAV!
Za svaki kontakt, za svaki posao za svaki udisaj treba ljubav koja je pokretač čovjeka i života. Bez ljubavi sve je ništa a ona zbilja nosi sve.



Kad bi BOG na nebu otvorio paravan vidjeli bi da svatko od nas izvodi jednu svoju predstavu jer svatko od nas ima različite uloge, i različitu priču sa istim osobinama svatko ima vrline i mane, osječaje, duh, dušu samo ovisi kako ih koristi a za sve ovisi da li je u tebi dobrota i ljepota ili zloča i bezobrazluk jer svašta u ovom svijetu ima ali ovisi s čime ljudski raspolažeš.
Svašta možeš uz rad na sebi uz SLOBODU I MIR, LJUBAV I DUŠU veselje života DUH jak to je BOŽJI Znak koji u pogledu i osmijehu o tebi govori, ili te neko zainteresira ili odbije ovisi kakav duh u sebi ima, ne treba puno samo malo da skužiš čime si nadaren, ljepota duše izvire uz puno vire gdje slap milosti prema drugome dopire. Budi poput slapa dobrota je besplatna i laka tu je bogatstvo tebe
Čovjek budi za drugoga i SEBE!!!!!!!!
Tako jednostavan i jedinsven zračiš i dobrotu drugoga privlačiš.
Biti čovjek takve i svijet voli...

Ljepota duše....by rosyblo

Baš takvi kao da su poput zvijezda tako nedostižno lijepi...:))) Promatrači svijeta...svakome sjaj treba da bude kao svjetiljka koja ukazuje ljepotu puta koji se ne vidi...


Post je objavljen 16.06.2018. u 17:26 sati.