Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

SAMO LOPOVI ŽELE DA IM SE POVIJEST PONAVLJA

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


SAMO LOPOVI ŽELE DA IM SE POVIJEST PONAVLJA

http://www.makarska-post.com/index.php/shz-samo-lopovi-zele-da-im-se-povijest-ponavlja/



Ovih dana gradonačelnik Zagreba otvorio je fontanu “ Tratinčicu za Tita” u koju je Grad Zagreb uložio750 tisuća kuna. Na fontani piše “ Tratinčica za Tita”, a na stražnjoj strani piše “Ponosni smo da smo živjeli u doba tvoje”. Koga predstavljaju današnji nosioci vlasti u Zagrebu, dok su stanovnici Zagreba bez perspektive jer nema tvornica – proizvodnje, a što je odraz duha vladajuće garniture Zagreba. Zašto Bandić nije otvorio neku tvornicu u Zagrebu, a ne neku fontanu s natpisom “ Tratinčicu za Tita”. Vidljivo je da time poziva na nered.

Potpomognuti novim liberalnim strujama, opet bi rušili samostalnu Hrvatsku, jer su potpuno izgubili (suvremeni janjičari) osjećaj za bitno. Dakle, proizlazi da su Titovi sljedbenici odraz neznanja, tj. mraka, kako o njima i njihova djela svjedoče - njihova Jugoslavija – velika Srbija, koja kako god je u krvi nastala tako se u krvi raspala, a poznato je da vampirima nikada dosta krvi.
Naročito kroz zadnje stoljeće pod parolom „ljevičarstva“, „ateizma“ i bezboštva u Hrvatsku su zla došla preko stranaca – uljeza onda i sada svih okupatora - eksploatatora koji su Hrvate porobljavali, a ne pomagali u životu.

Samo lopovi žele da im se povijest ponavlja, i to razdoblja koja njima odgovaraju, koja oni smišljeno propagiraju i veličaju, zato su zbog privida i zatvoreni u krugu u kojem i okončaju, dok čistim dušama život teče dalje u beskonačno, što se zarađuje - zaslužuje u skladu sa Stvoriteljem, koji je uzor za sve mogućnosti radi spoznaje i zadovoljstva. Dok gola egzistencija u skladu s moralnim vrijednostima utoliko se pretpostavlja, i ništa više, ne biti rob materije znači po spoznaji biti čovjek i to je već zaslužena milost Stvoritelja.

Do sada Zagreb kao glavni grad Hrvatske, kada uspoređujemo s glavnim gradovima vitalnih naroda na Zemlji, nije u funkciji koja mu je namijenjena ni uzor – što pokazuje zadovoljstvo i osmjeh na licu Hrvata. Posljedica je zabrinutost naroda zbog bitnog i budućnosti dok je posrćući, očigledno, u krivom pravcu usmjeravan.

Već duže vrijeme Zagreb je stvarana rupa, mjesto koje usisava iz svih krajeva Hrvatske preostale najvitalnije Hrvate, kojima se ništa ne nudi osim dekadentnog šarenila i ulice, što po prividu zavarava i ništi duše. Već uhodani dekadentni stil privlači u Zagreb zbog „kruha bez rada“, a uzori su im ostaci „elita“okupatora koji u Zagrebu žive od najamnina i smišljanja da tako u Zagrebu bude i dalje, po cijenu općeg dobra. Dakle, inspiriraju oni iz „vrha“ Zagreba mjesto da su opomena, nas opominje očigledno i dalje zbog općeg dobra.

Danas jedna četvrtina stanovništva Hrvatske je u Zagrebu, bez dovoljno tvornica uglavnom je na ulici, i živi od socijale – od kredita zaduženih u inozemstvu . . . bez perspektive, jer ih se u takvim sredinama ne potiče na rad i jer šarenilo ulice i tvorci nisu u stanju ništa poduzeti bez poticanja adekvatnim stilom – brižnih Hrvata. Dakle, u ovom slučaju sada su odgovorni oni koji znaju i vide.

Dakle, očito Zagreb kao uzrok demonstrira negativne posljedice za život, što je očigledno – počevši od nataliteta kao posljedice duhovnog stanja u Hrvatskoj. Zato je jasno zašto nisu dovoljni napisani zakoni, na toj lokaciji, po nekim tendenciozno - umišljenim kipovima bez ideja (zakonodavcima) čiji zakoni „reda“ ne pomažu da bi se živjelo dobro.

Zato svi građani Zagreba i Hrvatske trebaju shvatiti da je raditi jednako živjeti, a ne po Zagrebu kao rupi (kantama) tražiti otpatke. Glavni grad jedne države, po stvorenim uvjetima, treba funkcionirati kao uzorno uređeno mjesto toliko koliko je potrebno za uredan život. Vlada iz glavnog grada, po dužnostima, odgovorna je poticati na rad, tj. otvarati radna mjesta a ne oslanjati se na turizam što je kod kulturnih naroda samo sekundarna, usputna djelatnost. Gdje nema proizvodnje nema reda, nema progresa, a na kraju niti života.

Dakle, Hrvati iz svih gradova i sela trebaju shvatiti, i prije svega živjeti prema zakonima života a ne po zakonima privida, koji uglavnom služe onima koji ih izmišljaju. Upravo takvi zakoni su Zagreb stvorili rupom iz koje su Zagrepčane i ostale Hrvate doveli pred provaliju.

Zagreb - Zadar, 12. lipnja 2018. godine

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA


Post je objavljen 12.06.2018. u 14:46 sati.