Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Orošavanje





Kaže brojčanik da je ovo tisućiti post.

Svega je bilo u ovih tisuću postova, kronika moga malog Mista, potraga za Franjom od strane Horacija i ekipe iz CSI Brštanovo, izlet na Cetinu, avanture Hieronimusa Čekića, Mile i Blagica Ćupurdija, Tristan i Izolda, i svaki drugi lipi stvari.

Na ovi 999 postova smo ostavili priko trideset četri iljade komentara, od koji san ja kako bi to primjetila drugarica Annaboni napisa barenko pola.

Udaje se Suzana Mančić, to je ona šta je išla na orošavanje vagine, ja san danas nešto manta po suncu pa san se orosijo cili, za razliku od Suzane koja je orosila vaginu, koju ja neman pa je nisan moga ni orosit.

Baš me zanima orošavate li vaginu vi koji je imate.

Otkad ovi blog traje zaključili smo voljom naroda da san ja najbolji pisnik na blogu, šta je uznemirilo neke pisnike, i njiove grupie đevojke, rumene jabuke, i još smo zaključili da je ovaj blog najčitaniji blog od strane blogera, jer ga svi čitaju, oni šta me vole, oni šta me ne vole, oni šta me mrze, oni šta san in tiha patnja, i oni šta ih nerviran.

U toj Patagoniji je zimi ladno, pa srića da su naši patagonci savladali eskimski tehnike preživljavanja kad je ladno, ima ta posebna tehnika drćanja, važno je znat kvalitetno drćat i ispravno se koristit stalkom za lakat.

Eto sad imate mogućnost da utječete na izgled ovog bloga u budućnosti, otvoreni smo za sve sugestije, primjedbe i unaprijeđenja.
S posebnom pažnjom ćemo razmotriti prijedloge onih koji budu rekli da se ništa ne minja.

Ka bonus ću raspisat i natječaj za promjenu imena bloga pa eto morete u komentarima ostavit vaše prijedloge.


Sad mi se više ne da po vakoj vrućini pisat, Ajde vi malo sad izražavajte divljenje mom liku i djelu, i samo da znate da mi administratori vidimo ko nam dolazi na blog, tako da van ne bi palo na pamet samo čitat a ne ostavit komentar divljenja.




Post je objavljen 12.06.2018. u 12:28 sati.