Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Lakat bake Jelice





Baka Jelica je cili život držala lakat na kamenu, to znate zar ne



Ne znate, jebate pa znate li vi išta, kamen se još zove i stina, sa malin s, ka u onoj pismi nek ti kušin bude stina, šta baš i nije praktično, jer ako je bake Jelica dobila upalu lakta zato šta je držala lakat na kamenu, velika je mogućnost da bi oni kojima bi kušin bija stina, dobili upalu mozga.

To kad neko ima upalu mozga je još gore nego kad neko ima alchajmer, ili ospice, jer bude skroz nenormalan.

Zato je puno bolje ako već mora da van Stina sa velikin S bude kušin, evo ovo je stina sa velikin S



Meni je Stina s velikin S masu lipša nego stina sa malin s, a mislim i udobnija ka kušin, i opasnost da ćete dobit upalu mozga je dosta manja ako spavate na Stini s velikin S nego ako spavate na stini s malin s.

Sićate li se kad je ono mučko đubre u veljači dvijetisućite, uz asistenciju svog rođe Mile Fontane, koji je onda koš bio u partiji, i partije došlo detuđmanizirat Dinamo koji se onda zva Croatija ka baterije, za razliku od sada kad se zove Dinamo ka akumulator.



Ne sićate, je brate i u vas kratka pamet, sad je laživi mučki provokator uteka u Bosnu a bija je obeća da će ako ga osude popit otrov, ka i oni general šta je popija otrov pa umra.


Mučko đubre laživo umisto da je popilo otrov ka šta je obećalo, uteklo je u Betweenthemountains, tamo di je išla i mala Iva Todorićova, kad jon je tribalo uapsit ćaću.
Za očekivat je da se mučko đubre javi uskoro i iz Beograda, jer tako sva ta đubrad kod nas prvo budu u partiji, pa onda budu domoljubi, pa se onda detuđmaniziraju, pa onda pokradu novce, onda uteknu u Betweenthemountains, i na kraju odu u svatove u Beograd i pivaju sa Lepon Brenon.

Danas ponovo dijelimo multifunkcijonalne stalke za lakat da vas ne ni zatekla gorka sudbina bake Jelice, ali to nije sve uz naš fantastični stalak za lakat dobit ćete i poster Stine s velikin S, i CD rom popularnog pjevača u zaostalim dijelovima planete koji pjeva omiljenu pjesmu mučkog đubreta, i dvi napola iskidane košulje.




Post je objavljen 07.06.2018. u 07:52 sati.