Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

Kultura, taština, vjera, moral, teorija, sistem vrijednosti, emocije, gramatika jezika, jedan je pozamašni paket psihološkog uma i time se čovjek služi, priznat od društva sličnih kao mudrac ili genijalac.
U svakom tom djelovanju je primitivizam, neznanje, nasilje.

Sugovornika nemam za priču o ljudskim kvalitetama. Onda analizirajući poznato otkrivam nepoznato.
Jednostavno je je jer je jedno fizičko svojstvo, a elemente i materijale po strukturama lako pronađeš. Informatički materijal je jedan doživljaj, uključuje prostorno vrijeme, kao po libeli točku i trenutak.

I tako moj put je zapad. Između istoka i zapada, sa prostora eu su najveći prevaranti. Svugdje ćeš ih naći samo da više ugrabe.

Imam pitanje za one koji duže žive u Americi. Trebam nešto pod imenom slobodno znanje, nenasilan civilni otpor, kako bih uopće mogao predstaviti iskustva višegodišnjih istraživanja. Umni misle da su sa mišljenjem u vrhu spoznaje, negdje psiho nirvanom duha. Za razum treba suprotno, najdublji razum i apsolutno čisto svjetlo centra, jer je to jedino
inteligentna moć. Svatko se glasom istine može poslužiti centrom nule. Tu nema informacija da bi neku zadržao, neutralno je bilo, slobodno se poslužiš i tako i dalje ostane.
Nula je kao libela; njome majstor svaku plohu kontrolira, a ništa od provjere nije zapamćeno.
Libela je alat, a biološka libela je sveprisutnost u doživljaju.

Javi mi ako znaš nešto o tome, da pokrenem kvalitetnu priču.
Još 26 godina zatvara nam se krug od 24 mlrd godina postojanja planeta Zemlje. Valja uspostaviti računanje vremena po tome. Lako je računati vrijeme vrtnje u zatvorenom krugu, ako znaš točku početka ili kraja.

Post je objavljen 03.06.2018. u 17:42 sati.