Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/harambasa

Marketing

Dnevnik jednog harambaše 10

Pozdrav svima koji su me ikad čitali ! I isprika za dulje nejavljanje - ali što mogu, "ubila me" ova pasja vrućina, pa po cijele dane knjavam, tražeći fino, hladno mjesto. Ispostavilo se da je to definitivno kupaona, koja ima hladne pločice, jedino što pogled baš i nije nekakav ! Kad dolje ispred SPAR - a neki moj zavezani prijatelj počne cviliti ili lajati - ajd' diži se i odšeći do balkona da vidiš u čemu je stvar ! A što se balkona tiče, tata me je "prešao", jer je stavio neku dasku kako mi loptice ne bi padale u dvorište ! Šteta, jer mi je to bila dvostruka zanimacija - prvo lansiraš lopticu, napraviš tužnu facu, a onda s tatom ideš po nju !

Evo i sad sam se jedva pridigao kako bih nešto napisao, a morate shvatiti da sam jučer i danas ujutro imao naporni dan ! Jučer me mama vodila na Tomislavac, gdje sam se fino sam natrčao, a onda "buć" u fontanu, i to iz trka ! Na povratku sam to ponovio i na Zrinjevcu, pa na Manduševcu, gdje sam mogao i malo roniti, jer je dosta dubok. A za kraj sam si priuštio i onu kraj Importanne galerije. Kad je vruće - ništa bolje od kupanca !!! A jutros sam u parkiću sreo vršnjaka moje težinske kategorije - park prazan, tako da smo se izludirali do besvijesti - čak nisam imao dovoljno snage i želje za skočiti u fontanu !

I tako ja provodim popodneva uz tatu, koji se legne i na trosjed, a ja ispod njega. Onda on spusti ruku i češka me po tibici, a ja se potpuno opustim .... baš onako skroz, pa ispustim "tihomira" .... tad se lagano dignem i odem, a tata me špota: opet si se isprdio, ideš, a meni ostavljaš miomirise!" . Pa normalno !

Tatu je isto tako malo uhvatila fjaka, pa se ne ljuti više kao prije, iako mu strašno smeta ovo "prepucavanje" između Plenkovića i Kolinde. Sam se pita tko je tu lud, jer je HDZ sam predložio nju za to mjesto, a sad im ne valja ? Pa ili ste krivo predložili, ili ne radite kako treba - treće nema (ako izuzmemo mogućnost da su to sve jednostavno nekompetentni ljudi za posao koji obavljaju, jer se čak i pravnici spore oko toga tko ima a tko nema pravo nešto napraviti, iako je to u Ustavu RH jasno definirano). Ma sve "hamburški svirači" - kaže tata (ima on još i jednu prostiju, ali je ne smijem napisati, jer sam maloljetan - upravo danas imam 1,5 god. !).
Zbog razloga koje sam gore naveo, kasni i nastavak "s tatinih putovanja", što mislim da će mi "čitateljstvo" blagohotno oprostiti (ipak je to malo previše za jednog pubertetliju)
Do slijedećeg javljanja









Post je objavljen 02.06.2018. u 12:33 sati.