Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/umornooko

Marketing

Malo zaboravljene kaubojštine

Kako san, prvi put ove godine, na malo dužemu bolovanju, jema san vrimena napretek. Pa tako i za pogledat di koji film, ča odavna čuči u redu za gledanje.
Tako je doša na red i ovi najnoviji uradak plodonosne radionice Jerryja Bruckheimera, koji je i inače poznat da ne radi baš filmove od koji twe posli gledanja još tri dana glava boli.
Ali su zato vrhunski producirani i odlični za gledanje ... Top Gun, Armageddon, Bad Boys, Black Howk Dawn, The Rock ... triba li dalje nabrajat.
Pun predrasuda, obzirom na opus rečenog producenta, i na markantnu pojavu recentnog Thora alias Chrisa Hemswortha, bija san skoro uvjeren da to neće bit uludo potrošeni dvi ure vrimena... 12 STRONG

 photo konjica1_zps0w2dy0r6.jpg

 photo konjica_zps8bguygdp.jpg

 photo konjica3_zpsdgg6uwke.jpg
Photos by IMDB.com

I nisan puno falija. Čista, nepatvorena kaubojština, sa tu i tamo ponekin pretjerivanjen (Hemsworth sagne glavu kad tenk opali granatu prema njemu, čisti "Mirko i Slavko") ... kako od najcrnije i najgore stvari na svitu dvi ure zabavit čovika. I gledat kako se i konjima more na tenkove jurišat ... ako jemaš visoko gori B52 koji će istrest gomilu bombi tamo di upreš prston, da ne rečen laseron cerekI sve ide lipo prema kraju, svi su se škapulali (spasili, za sjevernjake) iz Afganistana (rađeno prema istinitom događaju) ... dok me na kraju nije bugnija u glavu jedan monolog glavne afganistanske face pri kraju filma ... slobodno navodim:

"Ovo je Afganistan. Groblje mnogih carstava.
...
Neće ni za vas biti drugačije. Uskoro će Amerika postati samo još jedno pleme ovde.
Bićete kukavice ako odete. A bićete nam neprijatelji ako ostanete. "


Ovo ipak nisan učekiva od starog dobrog Jerryja, ali mi je ulipšalo film. party
Triban li napomenit da toplo priporučan za pogledat?
Zdravi i veseli bili!!! mah mah mah

Post je objavljen 02.06.2018. u 11:11 sati.