Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Svetsko prvenstvo…

Svetsko prvenstvo…
Brak, veza ili već neka zajednica može biti ne znam kako sretna, uvek joj preti opasnost. Ma koliko idealni par bili, slagali se u izboru boja pločica u kupatilu, nabavci automobila i mestu gde ćete ići na letovanje nekima zasmeta ta vaša sreća i pokuša je razoriti.
Lako izabrati pločice u kupatilu, na stomaku malo teže jer kome je do teretane u vrelo doba.
Za automobil se zna, muški biraju neke gluposti, a ženskicama je važan veliki prtljažnik i naravno, opet boja. Neće valjda sesti u bledo ljubičasti auto koji se ne slaže ni sa jednom njenom odevnom kombinacijom, ili još gore, kupiti auto u koji ne možeš za vikend staviti deset kufera.
O letovanju se ne diskutuje, zna se. Prvo se ide gnjaviti dva dana kod njegovih, pa tri dana kod njenih.
Na kraju ona bi na more, a on na planinu. Obično on završi u birtiji, a ona uzdiše na nekoj reci, ili jezeru, zavisno od toga gde žive misleći da se mogla bolje udati, vezati, ili već nešto tako.


Druga opasnost se približava, već je zakucala na vrata. Nije ni malo naivna. Može sve pokvariti za večna vremena.
Podađate, to je svetsko prvenstvo u nogometu. Ko li ga izmisli, da mi je znati. Što je najgore, nije to neko pristojno takmičenje koje se igra svake četiri godine, Grkinje su sretne ženskice, ne, ovo se igra svake godine.

Što ne izvlače titulu prvaka iz bubnja, kao loto.
Kažu vrte se tu grdne pare… pa neka ih podele.
No,sad je već kasno za naše aktivnosti u tom pravcu, i zato ko želi zadržati svog partnera (kako to savremeno zvuči), i mir u kući, neka nabavi dosta pive i kupi si još jedan televizor…



Post je objavljen 01.06.2018. u 08:10 sati.