Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radnaskela-ash-etugg

Marketing

TUZNI PODSJETNIK: Kako se mafija bila okrenula protiv svoga consiglierea

sa forum.hr.
iz vremena kad su ubili kcer advokata Zvonimira Hodaka



od 90-e na ovamo, a posebno za vrijeme hdz-a, cijela drzava bila je spregnuta u dijabolicnom, nevidljivom savezu sa mafijom. obavjestajno-kriminalno-generalski milje bio je nedodirljiv. dokazani kriminalci i ubojice kao redoviti gosti "koordinacija" u sredisnjici hdz-a!
kad se samo sjetim kradje bundi familije tudjman iz butike u dezmanovom prolazu sredinom 90-ih... tadasnji glavni svercer autima na potezu hrvatska-crna gora obavio je dva razgovora, na molbu ministra suska, i par dana kasnije su bunde bile natrag u izlogu. taj isti pizza-majstor se smuvao sa samim ubojicom vjeke sliska, cappiauem, u svercu oruzja, i trgovanju masnim provizijama. koji lajmtotiv hrvatske "povijesne zbiljnosti"!

pred kraj svoje kabadahijcke vladavine 2000-e, u namjeri da da se u zadnji cas operu kao vjerni saveznici i zastitnici najgoreg sljama, koji je pljackao, ubijao, dilao drogu, ukradene aute, dali salabahter policiji i pohvatase ekipu "djecaka sa knezije" pred tv-ekipama, a na na sudjenju kojoj je kreten od Lucina konstatirao da u hrvatskoj nema organiziranoga kriminala (!). kolumnistice "cosma" se naravno divile modnoj osvijestenosti najgoreg "drzavotvornog" sljama, i istodobno izmedju redova u svojim blentavim kolumnama bile ismijavale siroto tuzilastvo.

i sad se svi cude kaj se taj sljam do kraja okurazio i pokazao kaj se dogadja kad se vlast krene odricati svojih dojucerasnjih suradnika i saveznika!
kriminalca Petraca vidjali smo cijelo desetljece u drustvu vodecih hdz-ovaca, koji mu omogucise masan posao sa volvom i restoranima. prlikom hapsenja, sa lisicama na rukama, sjetio se i svog sponzora u legendarnom obracanju.

bivsi sofer Zagorac, kao predvodnik u toj vojno-lopovskoj bulumenti, zgrnuo je enormno bogatstvo u par godina. a sude mu zbog tricavih 5 milja USD vrijednih dijamanata. a ukradene su bile stotine milijuna!

potvrdile se price o tajnim racunima... nalaze gomile novaca uskladistene od austrije do afrike. naivcinama u dijaspori se nakon 15 godina otvorile oci i shvatili su od kakvih lopova su se dali nasanjkati.

18 godina ova drzava funkcionira kao leglo mafijasa, kojima nitko nista nije mogao (osim njih samih), jer su bili sticeni sa samog vrha. a sada neka Lovrin bude "pedro". bahati sismis stari. roncevic, iskompleksiorana i neobrazovana provincijska budalesina.
big deal. za dva tjedna ce se o sirotoj Hodakovoj pricati kao i o Miljusu i Radjenovicu...

i sada se svi cude nad ovom svirepom drskoscu, umjesto da ju uzmu kao logican nastavak ove gangsterske epopeje...

kaj je drustvo ocekivalo?
da se mafijasi maknu u stranu, jer su im se eto vlastodrsci, deklarativni legalisti, konacno zahvalili na dugogodisnjoj uspjesnoj suradnji, te ce oni od sada posteno, a wise guys ce konacno sa druge strane zakona?!

kitu. decki su odlucili uzvratiti jedino kako znaju. bas kao sto su rokali uzduz i poprijeko hrvatske i blizeg susjedstva zadnjih 18 godina.

Post je objavljen 31.05.2018. u 07:48 sati.