Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radnaskela-ash-etugg

Marketing

...AMERIKA, FOBIJA, PARANOJA, AMERIKA, FOBIJA, PARANOJA, AMERIKA...

prije par godina isao prilog na cnn-u glede ondasnje, i jos uvijek aktualne, afere sa ruskim spijunskim igricama glede americkih predsjednckih izbora


Golden Tulip. zgodan hotel 6-7 km od Nizwe.
imam clansku iskaznicu, i odem tu i tamo do teretane, pa malo bazen i takoto. uglavnoom svapski umirovljenici. simpa ekipa. nisam jucer vidio moje Getrude, Agatu i Francisku (imena izmisljena, jer nikako da ih zapamtim. "55 brain mental age"). sve tri skupa 250+ godina. jako simpa bakice.

"Aleks, du gut aussehende Kroat!" (hm... HM!!!)

elem, radim sinoc moju...12-u seriju trbusnjaka po... ehm... 25 ponavljanja i gledam i slusam CNN.
i dosao sam do potvrde moje teorije izgradjivane na osnovu vidjenog i slusanog, ne samo od sinoc nego skroz tamo od 9/11:

Aksiom 1:
amerikanci su bolestan narod.

Aksiom 2:
ozbiljno bolestan narod. velika vecina.

Aksiom 2.1:
cak i ona koja sebe voli nazivati "liberalnima".

Tocka.

to je nacija prepuna paranoja i iracionalnih strahova. izgleda mi kao da je masa slabo obrazovanih premasila kriticnu vrijednost nakon koje se narod moze voditi bas kao tupa, glupa i uplasena stoka. sitnog i krupnog zuba. koja iza svakoga ugla ne vidi Sovjetski Savez ili kakvu drugu komunisticku napast, blago u Marxu preminusvi odavno. jok! sad je moderno panicno se bojati da li ruskog hakera, da li ruskog spijuna.

a jucer sam slusao i gledao statistcki relevantan uzorak za donosenje gornjih aksioma. trust mozgova liberalnih, po elokventnosti i gomili referenci koje su izbacivali dobro nacitanih, visoko obrazovanih, te meritornih glede americke povijesti, vanjske i unutarnje politike.
iz medija uglavnom, cak je bio "Watergate" Bernstein medju njima. cinili su mi se cijepljeni protiv nedavne epidemije ludila u SAD, racionalnim, nesklonim nepromisljenim i i nebuluzno-grandioznim pamfletima.
dok se nisu dotakli Rusije... to se ne da prepricati.
cisto zutilo.
zadnje zutilo.
marinko bozic i ivo pukanic-zutilo.



Post je objavljen 29.05.2018. u 11:22 sati.