Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radnaskela-ash-etugg

Marketing

Vlado Divjan u sokaku lokalnoga Hitlera


Vedrane, kukavna ti majka...


koji je zapravo sentimentalac taj nas VK!

to kaj jebe VK-a je zapravo jedna toliko izraubana sema da vise nije interesantna niti onima koji svoje nezasluzene sjedalice u nacionalnom parlamentu iskoristavaju za repriziranje bitaka iz II Svj. rata i mantranje o "crnim" i "crvenim" djedovima.
mozda da nas VK upozna i sa drugim spoznajama iz najtamnijih djelova svoga mozga, a koje se ticu svih TIH vijesti sa "naslovnica novina i iz dnevnika s nacionalnom koncesijom".

VK se u svojemu domoljubno-pravednickom gnjevu uhvatio i svoga sina Joze, te nam je neduzno dijete logikom shvatljivom samo VK-u pokusao podvaliti kao -kaj?- nedokazanu glazbenu vrijednost, poznavatelja ex-YU novovalne scene, jedinog citatalja naslovnica nacionalnih novina i dnevnika (NNNiD)...?!
ako 23-godisnji Jozo nije cuo za Vladu (nisu niti jedna od moje dvije maloljetne kcerke), onda nota o ljudima poput Vlade nije zasluzila da bude na NNNiD! Sieg Heil i Amen!


Vedrane,

zakaj ne budes frajer, pa lijepo reci ljudima da te zivcira kaj pola NORMALNE Hrvatske zali za jednim SRPSKIM glazbenikom, a nemoj jednu tako ociglednu fasisticku istinu umotavati u nekakav sareni i neduhoviti celofan (ima i duhovitih verzija, ak se netko sjeca medijskih civilizacijskih dosega iz vremena Velike Histerije iz ranih '90-ih, poput "Vinkovackog vjesnika" i slicnih...)
kad jedan ovako nenacitan covjek poput mene cita VK-a mam mi se u glavi izbistri sakloni-&-sacuvaj-Boze slika o nasemu VK-u usrecenom pozicijom koja mu omogucava da vijesti poput ovakve nikad ne dodju na NNNiD!
osobno zeru zazirem i od najmanjeg mentalnog napora glede tog i takvog VK-ovog "lebensrauma"...

sad kad se ekipa obrusila na nasega VK-a, pa cak i njegova sina Jozu, on nam ponovo pokusava uvaliti do lakata, ovaj put pricom o njemu, VK-u, kao postivatelju lika i djela Vlade Divjana.

taj nas Vedran nije svoj, te ili pati od nekog egzoticnog zdravstvenog problema ili je jednostavno - glup.
samo se nadam da je glede Joze taj gen kaj toliko jebe VK-a preskocio generaciju. pa kad se dohvati VK-ovog unuka, vise brige za djeda Vedrana nece biti. tada vise nece biti vijesti na NNNiD o Srbima, koje voli normalna Hrvatska, a koji su zivjeli prije srpske agresije na RH.

ocel valjat ovako, Herr Vedran?


Post je objavljen 29.05.2018. u 09:18 sati.