Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radnaskela-ash-etugg

Marketing

Izrael postaje Saudijska Arabija!

tko me zna, zna da nemam nikakvih ograda u smislu necijeg nacionalnog, rasnog, spolnog, vjerskog, seksualnog identiteta, da ne govorim o glazbenim i modnim ukusima! no, sad vise nema zahebancije!

izraelski parlament izglasao zakon kojim se, kako je moj apoliticni um shvatio, sadasnji teritorij Izraela proglasava drzavom zidova. u kojoj ce svi oni Drugi imati sva prava. barem tako kaze Zakon, kojim Izrael dakle postaje Zidovska Drzava.
nema zime. neki od ne-zidova, koji ovim zakonom postaju gradjani drugoga reda (GDR) npr. Arapi ionako tu drzavu, kako god se zvala, niti vole, niti ju priznaju. a njihovi militantniji vodje u svojim politickim programima znalacki kazu da genocida spram Zidova u Drugom Svjetskom Ratu nije niti bilo. e, a ako bude trebalo oni ce tu, za sada samo ideju, po prvi puta provesti u djelo.... znaci oni su po svojoj samoj politickoj prirodi genocidni spram Zidova. njih krizamo.

a ako se malo procita okolo, moze se naici na pravu tapiseriju pedagoskih bisera, poput onoga da se palestinska djeca uce od malena da "Zidove treba utopiti u vlastitoj krvi"... to onako, malo za mase.

kako bilo, to kaj ce svi ti ne-Zidovi postati GDR-ovi jest strasno, sa aspekta socijalo-zdravstvene zastite, penzionih fondova, zenidbe, udaje, sahrane, upisa u skole i fakultete, dobivanju posla i sl.
no, ima nekaj je jos strasnije:
u prvoj trecini 21-og stoljeca jedna se RELIGIJA, judaizam, izjednacava sa DEMOKRACIJOM, izraelskom drzavom. i obrnuto.

izrael ce navjerojatnije postati Zidovska Demokratska Drzava.
hajd sad prevedite to na npr. Svedska Protestantska Kraljevina. ili Ruska Pravoslavna Federacija. ili - paz sad!- Talijanska Katolicka Republika. sve smo blize... Pravoslavna Republika Srbija. i na kraju: Hrvatska Katolicka Republika.
meni najnovija politicka inicijativa Odabranoga Naroda tjera jezu niz kicmu, a istovremeno i tjera na smijeh kad se sjetim ranih '90-ih i likova iz nase sredine koji su se kleli da su - Srbi katolicke vjeroispovjesti! sve 5, mozda u Svedskoj. no, u JMD gdje se u Ona Vremena zapjenuseno potenciralo izjednacavanje nacionalne pripadnosti sa vjerskom to jest bilo smijesno. kao i "Arapski Zidovi" ili "Zidovski Arapi", kako lapradaju cionisticka mentalna braca tih katolickih Srba.

elem, kaj ce biti sa svim onim pustim ateistima u ZDR, za sada se ne zna. oni mora da ce kotirati nize i od buducih GDR-ova... a, pitamjavas, kaj ce biti kad jednoga lijepoga dana neki pametni klinac uzme kredu i na ploci ispise dokaz o... jeli... nepostojanju.... ali, neka bude za sada, ima vremena. onaj bivsi clan Hitler Jugenda, koji je zasluge za stradavanja u drugom svjetskom radu pripisao ateistima (iako je Hitler bio uvjereni katolik...ili... zidov, ha Irena Regan? ) vratio se teoretskoj fizici, tak da je sada bezopasan.

dakle, ako postoje serijatske drzave poput Saudijske, gdje su ateisti stavljeni u rang sa zadnjim kriminalcima, uskoro ce konacno biti i jedna Zidovska.
u to ime,opleti:

Haaaaa-vaaaa Na-gi-laaa Haaaaa-va Na-gi-laaaaa!


Post je objavljen 29.05.2018. u 08:46 sati.