Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radnaskela-ash-etugg

Marketing

Glazbena vecer u ambasadi UK

bozic 2013-a

elem, da!
Ono sto slijedi malo nize je potpuno nebitno u cijeloj prici!

Plod ljubavi Marijine i doticnoga je kao najprvo bio ljudina i po!
Ako je istina i 1/10 od onoga kaj se o njemu prica zadnjih 2000 godina, ja mu skidam kapu do poda!
osim toga, bio je – I JEST!- prvi komunist u povijesti ljudskga roda! Sto naravno nema veze sa mojom osobnom ideoloskom orijentacijom, iako bi netko homofobican rekao da ima sa nekom drugom... Samo mi dobro dodje kao zgodna analogija.

Dakle, povodom dogadjaja koji je uslijedio 9 mjeseci nakon kaj Marija nije bas bila u stanju Josipu preciznije objasniti KAJ se TO bilo dogodilo, okupilo u lokalnoj britanskoj ambasadi svijetinu lokalnih ekonomskih emigranata, ponajvise Britanaca, a zatim i roditelje djece koja su clanovi skolskog zbora British School Muscat, poput nase starije kcerke, a koji je imao 20-minutni nastup.

iskreno, bilo je jako lijepo. klasicna engleska uljudba (zakaj mi se mam pred ocima nadje Prvi Predsjednik?!), engleska trava, tri-cetiri reda secesijskih stolaca za odabrane, ukraseni portal sa kruznim nadvojem kroz koji se ulazi na receni travnjak, kojeg se niti Manchester United ne bi posramio.
Pjevali su i Muscat Singers, svirao je orkestar, a negdje na trecini koncerta travnjakom ambasade se razlio takav miris kuhanoga vina i klincica da smo se moja ljubav i ja samo sazalno pogledali i mam se u mislima nasli na Trgu pod satorom, uz par debrecinki i dva deci "crnoga"...

bio sam jako ponosan tata. naravno, manje nego kaj je majka moje kceri bila ponosna majka. Starije nam je dijete bilo pjevalo iz sveg glasa, iako joj je bio napukao, ali nije se dala, ljubi ju tata! a u zboru valjda 10-ak razlicitih nacionalnosti.

i naravno!
NARAVNO da se slikati nije smjelo!!!!

Ne dao Alah Predragi!

Jer bi mam drugi dan ambasadu najveceg saveznika Velikoga Sotone napala izvjezbana trojka komadosa iz vojnoga krila Muslimanskoga Jedinstva Koje Jebe Mater Kraljici!!!

Imas sa jedne strane zbor nevine djece, koja pjevaju upravo prekrasno, mogao si macem rezati idilicni Bozicni filing, dijete ti pjeva u zboru, a do prije 4.5 godine nije znalo 20 engleskih rijeci.I hoces prokletu uspomenu ponijeti sa sobom!!!

majkemi, cak je ne bi, reputaciji mojoj unatoc, niti na Fejs stavljao! Ali ne! Pored barem 20-ak agenata Njenoga Velicanstva u civilu, nasao bi se neki odvazni Bin Laden 007, koji bi iza drveta pored sljuncane staze kaj ide jugoistocnom stranom travnjaka, snimio sigurnosne kamere na glavnome ulazu (3 komada, rotacijsko-zumirajuce), laserski nepokrivene prozore na 2-om katu sjeverne fasade, 3 nezavarena kanalizacijska i “Oman Distribution” sahta - i vertikalni arhitektonski istak kaj ide od prizemlja do radne sobe amabasadora na 2-om katu. po kojemu – o, boze, amatera!- ide gromobranska traka pricvrsena selnama na razmaku od cca 3.5 m...
sve OVO sam bio skenirao u 2 minute, a cak nisam niti istrenirani spijun. kaj bi bilo da je medju nama fakat bio netko zaplotnajcki nastrojen protiv domovine Kraljice Majke?!
treba podsjecati da je do prije koju godinu je pola MI6 bilo radilo za KGB...


Kako bilo, sramota do neba! Da ja svoje dijete uslikati nisam mogao zbog ovih paranoidnih paranoika! Grob moj im oprostiti nece! NE-CE!!!

Post je objavljen 28.05.2018. u 08:43 sati.