Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radnaskela-ash-etugg

Marketing

bandic. ustavni sud. zdravstveni odgoj.

(napisano prije kojih 5-6 godina. zakaj to, pitas se? molim te, odi na prvi post bloga, biti ce ti jasnije. :)


Bandic. Ustavni sud. Lik koji je mojim novcem kupio orgulje za crkvu u Sirokom Brijegu ( mjesto u drugoj drzavi) bez da me ikad bio pitao. O gajbi vrijednoj 800.000 eura ne treba....
Volio sam ga u doba kad je Canjugi u Gradu bio nocna mora. Tko bi rekao da ce 20 godina poslije ispasti da je Canjuga za njega bio djecji vrtic. Tko mu sa materom vodi ljubav. Moje pare vise ne trosi. Pored sve svoje mitomanije, zlocestoce, seljakluka i demagogije koje se niti Goebels ne bi posramio, on mi ipak dodje kao nesto sto ce kad-tad proci (ali to sto je zakucao prvi cavao u lijes moje bivse firme... grobovi mu oprostiti nece, pa nit ovi ovdje di me otjherao svojim lopovlukom!)

Ali ovi drugi su me iznenadili.
Ne hebe mene toliko sama frka oko kurikuluma ZO-a. Vjerovati da ce ciglih 12 sati godisnje biti u stanju poremetiti Univerzalne Obiteljske Vrijednosti na snazi u ovim krajevima valjda od dolaska iz Perzije, utuvljujuci u srednjoskolske glave sve sto su oduvijek htjeli znati o seksu, a nisu se nikad bili usudili pitati... To zaista mogu vjerovati samo HSP-ovci, pa zatim oni benasti junferi u kasnim 30-im poput clanova bizarnih udruga poput "I Ja Sam Bio Embrij" (gdje rastu takvi?!), pa ondak par roditelja vjerskih fundamentalista, koji niti ne znaju da im djeca po internetu upravo stjecu fundamentalna znanja o snosaju bilo koje vrste, tipa, okusa, mirisa i agregatnog stanja....
Sve se to toj paranoicnoj ekipi dogadja od manjka seksa, kazem ja. No, sve mislim da ti papci nemaju nis s tim, vec oni drugi, pravi hebaci, kojima seksa nikad manjkalo nije... I to je ono kaj me zeru brine. U Ustavni sud i njegove ingerencije se kuzim kao mara u krivi qratz. Wikipedia kaze da je je to jedno onako "neovisno tijelo".Je rajt! Sakomanovi drogerasi su manje ovisni. "Proceduralni razlozi", "izmjenjen je samo sadrzaj, a ne forma" ili kaj god bilo, meni ispada da su okolnosti kad dnevno posao gubi 112 ljudi, kad se ne zna hoce li na jesen biti za dovoljno novca za mirovine, kad Linic nerodjenom radnom covjeku/zeni i gradjaninu/gradjanki RH nakalemljuje 1000 USD duga jos dok je ovaj/ova u stadiju embrija (pa to je uniseks pojam!)... O Severini i njenom seksu necu ovaj put...Elem, sva ta mega-sranja, Majci Crkvi dodju kao odlicna prilika i ciribuciriba pozadina da iskoce iz mraka.
A i Zokiju takodjer fino dodje da makne raju od meditiranja nad svakodnevnim jadom i cemerom. On se ionako malo cudom cudi kako ljudi ne kuze da se u RH zapravo super zivi, pa ga zatim malo drzi mrtvi darkeraj i defetizam, pa mu opet sve izgleda kao Svicarska... Ali ne i Majku Crkvu. Oni su postigli jednu od svojih najvecih pobjeda u 21-om stoljecu.

Samo da Ustvnosucima umjesto Ustava RH kao "temeljni pravni izvor" ne pocne sluziti bozemeprosti Biblija...


Post je objavljen 28.05.2018. u 07:21 sati.