Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radnaskela-ash-etugg

Marketing

Zdravstveno-odgojni poremecaj


... out of date... otprije kojih 5-6 godina... ak se cudis zakaj ova nota, molim te odi na prvi post bloga. :)

nastavno na nekaj kaj sam procitao dolje:


sve TO dolazi zbog manjka ONIH stvari


za one kojima se ne da, evo meni najsocnijih dijelova iz odgovora MIOC-srednjoskolca:
"Pornografija je za mene odvratno izrabljivanje ljudskog tijela za zadovoljenje seksualnih želja nekog drugog.".
I daljnje biserje: "(...) Ista stvar s masturbacijom (...) . A znate što je loše? Loša je sebičnost, sebičnost čina koji teži kratkotrajnom zadovoljstvu najnižih životinjskih strasti. Dragi ljudi, da je sve uvijek ostajalo na najnižim životinjskim strastima, gdje bismo mi danas bili?"
tako je govorio MIOC-anin..

ja znam da su, barem u moje vrijeme, MIOC pohadjali zadnji papci, naravno, poslije kulture i jezicne :), ali cini mi se da ovo nije pisao (cak ni) gik iz MIOC-a. vise mi lici na usljivu kuhinju kaptolske ekipe. mislim da ovo ne moze srociti zdravi srednjoskolac. ne bih znao reci koliko je njih od moje generacije docekalo maturu kao junferi i junferice... ehm-ehm... ali, prilicno sam siguran da je velika vecina, barem deckiju, "prala ves na ruke" jos u osnovnoj skoli. ali, ako je ovo fakat pisao jedan stariji maloljetnik, nadam se da je jedan na 50000, jer u suprotnom hrvatskoj mladosti ne dajem nikakvu sansu. pa, je li nije i sam Prvi Katolik u RH tuzni dokaz kaj kronicni visak umrtvljeniih malih bijelih radi od covjeka?! pa, od toga se moze dobiti rak prostate!

i da vam sad svima pokazem koliko vas cijenim kao zdrava, razumna, inteligentna i seksualna bica, dajem sad na znanje: ako itko od vas, i jedan(a) jedini(a), sad i odmah kaze da misli da je ovo stvarno pisao srednjoskolac iz MIOC-a, ja se dobrovoljno odricem seksa na mjesec dana!
...
zeno, od sada smo samo na platonskom snosaju.


Post je objavljen 28.05.2018. u 07:11 sati.