Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

RIMOKATOLIČKA CRKVA USKORO PLANIRA RAT UGANDI !?



Nisu me sotone i svi đavli uspjeli poseksati u pamet, i zato ja nisam dobro došao nigdje. Ljude več godinama "prće" u mozak, jer su im to dozvolili. Oni ih usmjeravaju kako žele, i od njih prave budale. U Evropi su se desile najgore "svinjarije: ratovi, krvoprolića, smrt i patnje,.., to je sve u "sjeni" proizvela Rimokaatoička crkva, na čelu sa Papom i Vatikanom.

Iza te manifestacije se krije i prvi i drugi svjetski rat, i drugi, i svi lokalni ratovi... Krvavi projekt je sad u Ugandi, gdj su ubaćeni "misionari i prozeliti" od Rimokatoličke crkve, koji agresivno šire svoj nauk među Arapima (Muslimanima). U toj zemlji od 28 miijuna ljudi, bukte velike nacionalne i šovinističke ne-trpljivosti.

Ljudima se sugerira da prihvate "katoličkog Boga", i da izađu iz svog očaja i lošeg života... Optužuju i ruše vlast, da su društvene promjene "med i mlijeko", za narod u tami... Največa sotona od čovjeka ubačenog je Jackson Senyonga, i njegove pristaše, Grivis Musisi (biskup), Janet Museveni, Batrice Byenkya, Robert Kayanja, itd.

U zemlju su ubačeni diverzanti, koji sve redom truju, pa čak i sa AIDS-om, i drugim bolestima, samo kako bi kod naroda izazvali nezadovoljstvo. Onda na kraju dolazi ono najgore - Rat. Ubačeni ljudi su počeli s politikom "spaljene zemlje", i obečanog raja... Tak je naprimjer počeo i raspad SFR-Jugoslavije. Ne treba zaboraviti da komunizam je bio vatikanski projekt...


-----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 23.05. 2018. godine
-----------------------------------------------------
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4299.


Post je objavljen 23.05.2018. u 13:39 sati.