Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Muškarac i žena...

Muškarac i žena.
Na netu sam našla kakve smo mi ženskicei muškići. Nije mi se previše dopalo, pa sam malo izmenila . Problem je što se u zadnje vreme javljaju još neki primerci koji nisu ni simbol ŽE ni M, a mogu biti i jedno i drugo. Nedovoljno su proučeni pa bi post na tu temu bio predug…
Muškarac i žena
Kažu da smo sa iste planete i da postoje samo neke manje fizičke razlike. Lično smatram te razlike za vrlo simpatične.
Nastanak
Prvo je stvoren muškarac, pa od njegovog rebra žena. Zato muškarcu stalno nešto fali.
Težina
Varira i kod jednog i kod drugog primerka od 40-do preko 100kg.


ŽENA, ah ta ženskica



ILI


KEMIJSKA ANALIZA ŽENE
Kemijski element: Žena
Kemijski simbol: Že
Otkrio: Adam
Atomska težina: Optimalna 60 kg , ali postoje izotopi koji variraju od 40 do 250 kg .
Učestalost pojavljivanja elemenata: Veče količine se mogu naći u urbanim sredinama, ali se kemijski čišći primjerci mogu naći u udaljenim brdskim područjima.
Fizička svojstva: Površina obično premazana bojom i kremom. Javlja se u svim agregatnim i drugim stanjima.
Proključa odjednom, zamrzne se bez razloga.
Topi se ako se primjeni odgovarajući postupak.
Kemijska svojstva: Lako se spaja sa zlatom, srebrom i drugim plemenitim i poluplemenitim metalima, te sa dragim kamenjem.
Apsorbira velike količine skupih materijala.
Može eksplodirati iznenada, bez prethodnog upozorenja i bez poznatog razloga.
Ne otapa se u vodi, ali joj se sklonost ka spajanju znatno povećava ako se natopi kvalitetnim alkoholom.
Najefikasnije je poznato sredstvo za upijanje novca.
Element je koji se vrlo rijetko nalazi u djevičanski čistom stanju.
Najčešća upotreba: Prije svega kao ukras, naročito u otmjenim vilama i skupim sportskim automobilima.
Odličan je medikament za relaksaciju i vrlo efikasno sredstvo za čišćenje.
Izvršeni pokusi: Pocrveni kad se zatekne bez ambalaže. Pozeleni kad se stavi pored boljeg uzorka.
Opasnost: Vrlo je opasan element, osim u rukama stručnjaka, koji ima odgovarajući alat.
Ilegalno je imati više od jedne, iako se može posjedovati i više, pod uvjetom da se drže na različitim lokacijama i pazi da elementi ne dođu u direktni dodir.
Muškić



Simbol M
Pronašla ga je žena, sasvim slučajno, ne znajući da je našla Sizifov kamen.
Težina. Varira. Pojedini primerci su vitki i savitljivi, pojedini tromi i nepokretni. Iskorišćenost svih je otprilike ista.
Upoterba Primerci tvrde da im ni pet dnevno nije dovoljno. Nije provereno u praksi, obično primerci pri tome misle na pivo, a žene na nešto sasvim drugo.Varaju se i jedni i drugi.
Hemiske osobine: Pali se na skupa kola, lake ženske, jake sportove i neke nedokučive stvari.
Najčešća upotreba: Ostavi ga na miru i ne talasaj, da se ne diže prašina sa kauča dok navija iz petnih žila. Neke primerke se može koristiti za nabavku namirnica i obilazak prijatelja, manje je takvih u upotrebi. Neki primerci umeju i da “popravljaju” kola i po kući, takvih je još manje.
Izvršene probe. Pozelene i na najmanji nagoveštaj da bi njihov ženski primerak mogao pripasti nekom drugom muškom primerku, pri tome sami, nadaju se da će uvećati svoj harem do neslućenog broja, koji nijedan drugi muški primerak ne može ni da sanja. Proključa na molbu da nešto pomogne ili uradi u kući, ili se pravi gluv, ili jako zauzet.
Opasnosti Podložan je padanju na crni veš, duboke dekoltee, i kratke suknje. Kad tako nešto vidi, digne mu se...pritisak, i ne može da odgovara za posledice. U toj fazi najbolje je ne dirati ga, i samo odgovarati: da dragi.
Podložan je i drugim opasnostima, naročito kad je neki ženski primerak u pitanju. U stanju je da peške predje i 10km trčeći da bi samo video da li je ugasila svetlo, ili možda diskutuje sa nekim drugim muškim primerkom uz svetlo sveća. To ga žestoko nervira.
Zamena Problem je što ma koliko muški primerak bio čudnog kvaliteta, ženski primerci ga oboje nekim emotivnim bojama, pa svaki izgleda kao da je samo božanstvo. Tako da se primerci teško zamenjuju novim, treba malo vremena.
Trajnost. Neki primerci su vrlo kvarljiva roba, pa je po mogućstvu najbolje držati ih od svih iskušenja što dalje. Problem je onda što im se menja kvalitet, pa brzo dosade.
Kod muških primeraka jako je važno održavati ih u redovnoj kondiciji, jer su tada uvek spremni za upotrebu, što je vrlo ugodno.
Ustrajnost. Pojedini primerci skaču na sve živo što nosi suknju i farmerke....ne tumačiti pogrešno! Ne zna se šta rade kad doskoče!? Valjda skaču i dalje!


Ima još, ali dosta za danas,ali da ne preteram, muški primerci su to, bre, raspaučiće me neki,nisu svi čuli za Istambulske tandrmoljke, pa ću videti svog Boška Boškovića i analize... kraj ... što je sigurno, sigurno je...



Post je objavljen 14.05.2018. u 10:16 sati.